RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Odesos klounų namų ,,Maski šou“ atvyksta į Anykščius / Fantomimų trupė „Oranžinė nuotaika“

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2022 m. lapkričio 17 d. - 18:00
Kaina nuo 10 €
Renginys vyko prieš 519 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Lapkričio 17 d., 18 val. Odesos klounų namų ,,Maski šou“ atvyksta į Anykščius!

Kviečiame žiūrovus atvykti lapkričio 17 d., 18 val. į Anykščių kultūros centrą, kur jūsų lauks Odesos klounų namų ,,Maski šou“.

Vyresnieji televizijos žiūrovai dar tikrai atsimena kultinę humoro laidą „Maski show“. Savo neprilygstamomis parodijomis ir reprizomis jie juokino ir jaunus, ir senus.

Po stulbinančios televizinės sėkmės, populiarieji mimai niekur nedingo iš akiračio. Įsikūrę Odesos klounų namuose jie tęsia savo pasirodymus iki pat šių dienų.

Per tą laiką užaugo jau ne tik žiūrovų, bet ir nauja klounų karta.

Spektaklyje „Šou visiems“ pasirodo šeši Odesos klounų namųMaski“ rezidentai, pasivadinę nuotaikingu „Orange Mood“ vardu. Viso pasirodymo metu „oranžinę“ nuotaiką salėje kuriantys personažai ne tik įtraukia vaikus ir jų tėvelius į interaktyvius žaidimus, bet ir meistriškai parodijuoja įvairiausias gyvenimiškas situacijas. Niekuo nenusileidžiantys pačiam Kalėdų seneliui, klounai visada turi ne tik ką parodyti ir pasakyti, bet ir padovanoti vaikams. Tad tikrai galite tikėtis įvairiausių prizų.

Ši klounų korporacija tai spektaklis – šventė, spektaklis – nuotaika, spektaklis – karnavalas iš Odesos.

Kad taptų savo srities profesionalais, aktoriai mokėsi meistriškumo klounados institute „Nouveau Clown InstituteBarselonoje.

Per savo gyvavimo metus „Oranžinė nuotaika“ dalyvavo begalėje festivalių ir konkursų, kuriuose skynė laureatų vardus. Tokiuose, kaip tarptautinis klounados festivalis „PlytaNiujorke, „Gogol FestKijeve, „KomediadaOdesoje, „Klounų planetaMaskvoje, pantomimos festivaliuose Olandijoje, Ispanijoje, Lenkijoje.

Oranžinė nuotaika“ puikiai derina tarpusavyje muziką, šokius, pantomimą, jėgos numerius.

Bendraudama su auditorija visiems suprantama išraiškos kalba, mimų grupė užkariavo žiūrovų širdis ne tik gimtojoje Ukrainoje, bet ir daugybėje pasaulio šalių. Artistų grupė ne tik yra klounų ir minų festivalio „Komediada“ bendraorganizatoriais, bet ir patys organizuoja „Open International Theater Festival“.

Jei į renginį atsinešite nupieštą klouną – dovanas gausite net neprasidėjus šou programai. O po renginio visus vaikus pakviesime nusifotografuoti nuotaikingai nuotraukai drauge su šiais mielais žmogučiais.

Bilietus įsigyti galite kultūros centro kasoje.

Bilieto kaina 10,12,16 Eur.

Anykščių kultūros centro informacija
Odesos klounų namų ,,Maski šou“ atvyksta į Anykščius / Fantomimų trupė „Oranžinė nuotaika“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai