RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Beaparatės fotografijos dirbtuvės su Aurelija Maknyte

Anykščių Sakralinio meno centras / Angelų muziejus
Anykščių Sakralinio meno centras / Angelų muziejus ▶
Vilniaus g. 11, LT–29145 Anykščiai
2022 m. lapkričio 7 d. - 15:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 508 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Lapkričio 7 dieną (pirmadienį) 15 val. Angelų muziejuje-Sakralinio meno centre (Vilniaus g. 11) vyks BEAPARATĖS FOTOGRAFIJOS DIRBTUVĖS.

Naudodami šviesai jautrų fotografinį popierių, ryškalą bei fiksažą, SUKURSIME UNIKALIAS KOMPOZICIJAS.

Taip pat, įprasmindami menininkės Domicelės Tarabildienės kūrybą, sukursime jos kūrinio interpretaciją.

GALIMA ATSINEŠTI kelis objektus, kuriuos galėsime panaudoti kompozicijoms – augalų lapų ar kokių kitokių nedidelių objektėlių, nereikalingų, karpymui tinkamų atvirukų. Taip pat galite atsinešti ir popierinę savo nuotrauką, jei norėsite kūrybingai perkurti savo portretą.

Dirbtuves ves menininkė AURELIJA MAKNYTĖ

Aurelija Maknytė - Lietuvos vizualiųjų menų kūrėja, lektorė, edukatorė bei mokytoja, daugiausia dirbanti su fotografija, video ir performansu. Menininkė domisi fotografija nuo pat 10-ies metų, nes kaip jaunoji biologė turėjo dokumentuoti gyvūnus. Aurelija yra įgijusi biologės išsilavinimą, Vilniaus dailės akademijoje studijavo fotografiją ir videomeną. Dėsto keliose aukštojo mokslo įstaigose bei Vilniaus J. Vienožinskio dailės mokykloje, užsiima vizualiaisiais menais, rengia parodas ir domisi egodokumentika.
Turėdama biologės išsilavinimą, kolekcionavimo, tyrimo ir archyvavimo technikas ji taiko ir savo kūryboje, kurioje daugiausia nagrinėja asmeninės ir kolektyvinės atminties temas.

Dalyvavimas NEMOKAMAS

Projektą „Neatrasti D. Tarabildienės fotoeksperimentai – kūrybinė inspiracija anykštėnams“ remia Lietuvos kultūros taryba ir Anykščių rajono savivaldybė.
Beaparatės fotografijos dirbtuvės su Aurelija Maknyte
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai