RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Mokymai “Kūrybiškas problemų sprendimas”

Anykščių menų inkubatorius / Menų studija
Anykščių menų inkubatorius / Menų studija ▶
J. Biliūno g. 53, LT-29110 Anykščiai
2022 m. spalio 17 d. - 10:30
Kaina - €
Renginys vyko prieš 555 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Anykščių menų inkubatorius organizuoja mokymų ciklą kūrybinių industrijų atstovams. Kviečiame į mokymus “Kūrybiškas problemų sprendimas” (lektorius Tadas Montrimas)

Data: 10.17 (pirmadienį), 10:30

Trukmė apie 6 val.

Vieta: Anykščių menų inkubatorius (J.Biliūno 53, Anykščiai)

Apie mokymus:

Ar „sugalvok ką nors“ Jums skamba gąsdinamai? Ar būna, kad, susidūrę su problema ar iššūkiu, Jūs žiūrite į tuščią popieriaus lapą ar kompiuterio ekraną ir nežinote, nuo ko pradėti? O gal Jums nuolat tenka generuoti idėjas ir Jūs norite išmokti, kaip tai daryti dar geriau ir greičiau? Jei nors į vieną iš šių klausimų atsakėte TAIP – seminaras „Kūrybiškas problemų sprendimas“ kaip tik Jums!

SEMINARO TIKSLAI:


+ Sužinoti įvairių technikų, schemų ir principų, kurie padės sukurti naujas, originalias idėjas.
+ Įsisavinti kūrybiško problemų sprendimo metodus ir išmokti taikyti patikrintas technikas kilusiems iššūkiams įveikti tiek dirbant individualiai, tiek su komanda.
+ Išmokti praktikų, kurias taikant galima išlavinti gebėjimą mąstyti nestandartiškai tiek darbe, tiek kasdieniame gyvenime.

P. S. KŪRYBIŠKUMAS – NE IŠRINKTŲJŲ PRIVILEGIJA, O SĄMONINGOS PROTINĖS VEIKLOS REZULTATAS.

Apie lektorių:

Tadas Montrimas– teatro ir renginių režisierius, aktorius, teatro pedagogas. 2004-2008 metais studijavo Verslo vadybą ir administravimą Vilniaus universitete, bet nutarė pasirinkti menininko kelią ir 2012-tais metais baigė Lietuvos muzikos ir teatro akademiją (aktoriaus specialybę, kurso vadovas Prof. J. Vaitkus), o 2014 metais Maskvos dailės teatro institute įgijo teatro režisieriaus magistro laipsnį (kurso vadovas Prof. V. Ryžakovas). Nuo 2011 metų stato spektaklius, režisuoja renginius, rengia mokymus aktorinio meistriškumo, improvizacijos, viešojo kalbėjimo, bei kūrybiškumo temomis Lietuvoje ir užsienyje

Registracija: info@menuinkubatorius.lt

Mokymai nemokami. Vietų skaičius ribotas!

Mokymai “Kūrybiškas problemų sprendimas”
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai