RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Protų Lyga arba „Ko nežino Kazys?“ Anykščiuose

Gastrobaras „Mandri puodai”
Gastrobaras „Mandri puodai” ▶
J. Biliūno g. 17, LT-29111 Anykščiai
2022 m. spalio 5 d. - 19:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 561 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Šį sezoną ir toliau gyvuos internetinis divizionas (žaidimus čia ves Justinas), kuris buvo šioks toks karantino palikimas ir iš pradžių kėlė dvejones, ar jis bus reikalingas. Tačiau divizionas prigijo ir buvo puoselėjamas visą praėjusį sezoną gana sėkmingai, todėl jį puoselėsime ir toliau. Todėl žaisti galėsite ne tik gyvai baruose, bet ir nuotoliu, atostogaujant, sergant ar tiesiog nesant galimybei atvykti.

Žaidėjų klausimai yra svarbi ir labai laukiama žaidimo dalis. Mes ir šiame sezone lauksime jūsų kūrybos vaisių, o, kaip minėjome anksčiau, žaidėjų asmeninė įskaita prasidės jau nuo pat pirmojo sezono epizodo. Principas ir taškų gavyba ture nesikeičia: 1 vieta savaitės klausimo rinkimuose – 3 taškai, 2 vieta – 2 taškai, 3 vieta – 1 taškas. Na, o daugiausiai taškų per sezoną surinkęs (-usi) žaidėjas (-a) bus apdovanotas (-a) dvigubu kvietimu pasiskraidyti oro balionu! Kurkite, varžykitės ir būkite mūsų bendruomenės dalimi.

Dar vienas svarbus dalykas yra tai, jog Pergalė ir toliau yra „Ko nežino Kazys?“ pagrindinis ir didžiausias draugas. Tai reiškia, jog kas savaitę ir toliau jūsų lauks po vieną klausimą apie „Pergalę“, bet ir toliau turėsite galimybę vaišintis skanumynais iš „Pergalės“ aruodo.
Protų Lyga arba „Ko nežino Kazys?“ Anykščiuose
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai