RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Pokalbių antradieniai: apie keliones su Arnoldu

Anykščių jaunimo klubas
Anykščių jaunimo klubas ▶
Vyskupo skveras 1, LT-29145 Anykščiai
2022 m. spalio 4 d. - 16:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 564 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Kviečiame į naują renginių rubriką jaunimo centre - pokalbių antradienius!

Pirmojo susitikimo metu kviečiame susipažinti Arnoldu (FB Arnoldas Kelionės), kurį kai kurie jau pažįsta iš jogos užsiėmimų. Arnoldas yra ne tik jogos instruktorius, bet ir Rytų kultūros tyrinėtojas, keliautojas tiek vidumi, tiek išore. Susitikime jis dalinsis vaizdais, prisiminimais ir patyrimais iš Indijos.

Arnoldas sako:

"Pažink save, pamilk save ir dalinkis tuo, ką atradai... Kelionės mums padeda išeiti iš kasdienybės rutinos, kuri daugumai tapo tarytum sapnu, kur viskas kartojasi ir vyksta automatu. Nuvykus į svetimą šalį, susidūrus su nauja kultūra daug sunkiau "miegoti", nes mes susiduriame su nauja aplinka, padidėja budrumas, suaktyvėja viso organizmo darbas, juk reikia išgyventi, prisitaikyti, pažinti... Kelionės "budrume" metu mes ne tik geriau išjaučiame ir suvokiame aplinką, bet ir geriau suprantame ir naujai pažįstame save, taip pat mūsų vidus pildosi naujais išgyventas jausmais ir suvokimais, kuriais aš su jumis ir pasidalinsiu iš kelionės po Indijos šiaurę - Himalajų kalnus."

Ateik atsigerti arbatos, pabendrauti ir nepamiršk pasiimti draugo!
Pokalbių antradieniai: apie keliones su Arnoldu
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai