RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Protų Lyga arba „Ko nežino Kazys?“ Anykščiuose

Gastrobaras „Mandri puodai”
Gastrobaras „Mandri puodai” ▶
J. Biliūno g. 17, LT-29111 Anykščiai
2022 m. rugsėjo 28 d. - 19:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 548 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
SEZONAS, NUMERIS VIENUOLIKA – ATIDARYTAS!

Dar prieš kelias dienas mėgavomės saule ir šiluma, o dabar jau tikrų tikriausias ruduo:) Bet atėjęs ruduo atneša ir gerų dalykų, tad su džiugesiu pranešame, jog naujas sezonas – jau čia pat. Rugsėjo 7 dieną į pasaulį išleidžiame vienuoliktąjį „Ko nežino Kazys?“ sezoną, kurį pradėsime vienu neįskaitiniu žaidimu komandine prasme – komandinę sezono įskaitą pradėsime skaičiuoti rugsėjo 14-ąją. Tiesa, asmeninė žaidėjų įskaita bus skaičiuojama jau nuo pat pirmojo žaidimo.

Šį ilgąjį sezoną žaisime taip: pirmoji sezono dalis bus žaidžiama iki gruodžio 14 dienos, o gruodžio 21 dieną sužaisime Kalėdinį KNK finalą. Tuomet bus savaitė pertraukos ir gruodžio 28 dieną žaidimas nevyks. O po naujųjų pradedame sausio 4-ąją ir be sustojimo žaisime iki pat sezono pabaigos. Sezono finalas planuojamas gegužės 20 dieną.

Naujo sezono pradžia reiškia tai, jog registracija jau atvira visiems, norintiems būti kartu ir leisti trečiadienio vakarus su mumis:

https://www.plaknk.lt/registracija/

Beveik visos žaidimo vietos pradės sezoną nuo pat pirmojo žaidimo – tik nuo antrosios savaitės prisijungs „7 Fridays“ (Pilies g., Vilnius) ir „Mister Pub“ (Vilnius) divizionai. O jei nerandate savo miesto – kreipkitės ir galbūt bendromis pastangomis sukursime džiaugsmą jūsų gyvenvietėje.

Svarbi pastaba: jei jau esate žaidę anksčiau ir nekeičiate savo žaidimo vietos, tuomet registruotis per pateiktą nuorodą nereikia. Kviečiame ir toliau kontaktuoti su vietos vedėjais, kurie taaaaip laukia jūsų sugrįžimo:)

Miestų sąrašas žaidime pakito minimaliai: kol kas lieka nežinomybė dėl Mančesterio (bet tikimės, kad šis divizionas prisijungs kiek vėliau), o taip pat mūsų žaidimas atvyksta į Švenčionėlius – kas savaitę čia jūsų lauksime kavinėje „Pieninė“.

Šį sezoną ir toliau gyvuos internetinis divizionas (žaidimus čia ves Justinas), kuris buvo šioks toks karantino palikimas ir iš pradžių kėlė dvejones, ar jis bus reikalingas. Tačiau divizionas prigijo ir buvo puoselėjamas visą praėjusį sezoną gana sėkmingai, todėl jį puoselėsime ir toliau. Todėl žaisti galėsite ne tik gyvai baruose, bet ir nuotoliu, atostogaujant, sergant ar tiesiog nesant galimybei atvykti.

Žaidėjų klausimai yra svarbi ir labai laukiama žaidimo dalis. Mes ir šiame sezone lauksime jūsų kūrybos vaisių, o, kaip minėjome anksčiau, žaidėjų asmeninė įskaita prasidės jau nuo pat pirmojo sezono epizodo. Principas ir taškų gavyba ture nesikeičia: 1 vieta savaitės klausimo rinkimuose – 3 taškai, 2 vieta – 2 taškai, 3 vieta – 1 taškas. Na, o daugiausiai taškų per sezoną surinkęs (-usi) žaidėjas (-a) bus apdovanotas (-a) dvigubu kvietimu pasiskraidyti oro balionu! Kurkite, varžykitės ir būkite mūsų bendruomenės dalimi.

Dar vienas svarbus dalykas yra tai, jog Pergalė ir toliau yra „Ko nežino Kazys?“ pagrindinis ir didžiausias draugas. Tai reiškia, jog kas savaitę ir toliau jūsų lauks po vieną klausimą apie „Pergalę“, bet ir toliau turėsite galimybę vaišintis skanumynais iš „Pergalės“ aruodo.

Natūralu, jog sezono pradžioje dalis komandų dar formuoja savo sudėtis ir galbūt ieško papildymo, tad čia kvietimas tiems, kurie neturi komandos ir norėtų prisijungti – rašykite komentarą po šiuo įrašu ir taip galimai rasime jūsų pakeleivius. Taip pat primename, jog sezono metu komandos narių skaičių (daug kur) neribojame, tačiau abiejuose finaluose komandas sudaryti galės daugiausiai devyni šio sezono metu žaidę (!) asmenys.

Na, ir tradiciškai – konkursas. Vienam (-ai), sureagavusiam (-iai) į šį įrašą Facebook‘e (t.y. uždėjus bet kokią reakciją), padovanosime medžiaginį mūsų lygos maišelį ir „Pergalės“ rinkinį saldžiai naujo sezono pradžiai. Laimėtoją šio įrašo komentare skelbsime pirmadienį, 20 valandą. O jei pasidalinsite šiuo įrašu, būsime dėkingi dvigubai:)

Ačiū perskaičiusiems ir esantiems kartu. Mes ir toliau ruošiamės, deriname, kuriame klausimus ir tikimės šiltų bei protingų susitikimų trečiadienio vakarais. O kad ir kas benutiktų, nepamirškite – tai tik žaidimas.

P.S. Online Quizą puoselėsime taip pat, tik šiandien jo klausimų nebus. Šiandienos klausimai bus šeštadienį ir sekmadienį, tad tomis dienomis klausimų bus ne po du, o po tris.

Rudeniški linkėjimai,

Artūras ir co
Protų Lyga arba „Ko nežino Kazys?“ Anykščiuose
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai