RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Anykščių „Jaunimo parko“ ąžuoliuko sodinimas Vyskupo skvere

Vyskupo Antano Baranausko paminklas
Vyskupo Antano Baranausko paminklas ▶
A. Baranausko skveras, Anykščiai
2022 m. rugsėjo 24 d. - 12:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 572 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Lietuvos jaunimo metų proga pasodinkime iš Stelmužės ąžuolo gilės išaugintą ąžuoliuką ir atšvęskime su jaunimu!

Medelis bus sodinamas rugsėjo 24 d., 12:00 kartu su Anykščių jaunimo klubo jaunuoliais, Jaunimo reikalų tarybos ir Anykščių rajono savivaldybės meru Vyskupo skvere, prie miesto bibliotekos, kartu Anykščiuose švenčiant Obuolines.

Nacionalinė jaunimo reikalų koordinatorių asociacija kartu su Lietuvos savivaldybių asociacija organizuoja „Jaunimo parko“ idėjos įgyvendinimą ir Lietuvos savivaldybes kviečia pasodinti medį, skirtą Lietuvos jaunimo metams paminėti.

Visos Lietuvos savivaldybės sodina Stelmužės ąžuolo, seniausio ir storiausio Lietuvoje augančio paprastojo ąžuolo, vieno seniausių Europoje, vaikaičius, išaugintus iš šio ąžuolo gilių, kurie sujungė visą Lietuvą į vieną didelį Jaunimo parką. Anykščių rajono savivaldybė - ne išimtis.

LR Seimas ir Europos Parlamentas 2022-uosius metus paskelbė Lietuvos jaunimo metais ir Europos jaunimo metais ir sudarė unikalią galimybę atkreipti dėmesį į jaunimo politiką tiek nacionaliniu, tiek tarptautiniu lygmeniu. Jaunimo metai suteikė galimybę atkreipti visuomenės dėmesį į jaunimo situaciją ir jaunimo problemas Lietuvoje ir Europoje.
Anykščių „Jaunimo parko“ ąžuoliuko sodinimas Vyskupo skvere
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai