RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Rugsėjo 1 - osios renginių programa Anykščių mieste

Anykščių miestas / rajonas
Anykščių miestas / rajonas ▶
Anykščiai, Utenos apskritis, Lietuva
2022 m. rugsėjo 1 d. - 09:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 597 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Vasaros pabaiga primena apie rudenį ir naują mokslo metų pradžią, kuri Anykščiuose tradiciškai pasitinkama renginiais, skirtais ne tik moksleiviams, bet ir jų tėveliams, globėjams. Pirmąją Mokslo ir žinių dieną anykštėnai kviečiami švęsti!

PROGRAMA:

Anykščių Kultūros centro salė (A. Baranausko a. 2, Anykščiai)

17:30 val. LOBIS, rež. Agnė Marcinkevičiūtė, trukmė 1 val. 18 min.

Filmas skirtas pradinių klasių vaikams. Vyskupo skveras, šalia A. Baranausko paminklo (Vyskupo skv. 1, 29145 Anykščiai)

18:00 VAL. ANYKŠČIŲ JAUNIMO KLUBO RENGINYS „VAFLIADIENIS

Susitikimo metu lauks linksmi pokalbiai, patys skaniausi vafliai su uogiene ir susipažinimas su Jaunimo centro veiklomis bei planuojamais renginiais.

20:00 VAL. SUSITIKIMAS SU KINO KŪRĖJAIS

Svečiuose – aktorius Giedrius Kiela, Nacionaliniuose kino apdovanojimuose „Sidabrinė gervė“ pelnęs Metų geriausio aktoriaus apdovanojimą (pagrindinio aktoriaus vaidmuo filme PILIGRIMAI, rež. Laurynas Bareiša).

20:30 VAL. FILMŲ PROGRAMA:

MORA MORA, rež. Jurga Šeduikytė, trukmė 10 min.

Maža mergaitė Mora grimzta begalinėje jūroje. Bangose plūduriuojantis fortepijonas, kurį iš pradžių Mora palaiko maža sala, tampa jos laikinu išsigelbėjimu. Atradusi, kad paspaudusi instrumento klavišus, ji gali valdyti vėją, Mora pradeda kelionę po miegantį pasaulį. Pažindama jį ir jame gyvenančias būtybes, Mora ieško būdų, kaip prikelti tą pasaulį iš snaudulio.

PARDAVIAU KLASIOKĘ, rež. Gantas Bendikas, trukmė 13 min.

Devyniasdešimtųjų pabaiga, provincijoje gyvenanti šešiolikmetė Inga pasiryžo viską mesti ir išvykti. Paauglė skuba ištrūkti iš savo pačios jaunystės, tačiau išlydėdami Ingą draugai bando įspėti apie pavojingą kelionę.

TECHNO
, MAMA, rež. Saulius Baradinskas, trukmė 18 min.

Nikita mėgsta klausytis technomuzikos ir svajoja nuvykti į Berlyną, aplankyti žymųjį „Berghain“ klubą. Jo motina Irena dar nežino apie tokias sūnaus svajones, tad jų lūkesčiai greitai susikirs.

PILIGRIMAI
, rež. Laurynas Bareiša, trukmė 1 val. 32 min.

Paulius ir Indrė atvyksta į Karmėlavą̨, kur lygiai prieš ketverius metus buvo nužudytas Pauliaus brolis, Indrės vaikinas Matas. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad jie neturi jokio konkretaus tikslo. Tačiau netrukus vietos gyventojai supranta, kas šie atvykėliai. Paulius mėgina išsiaiškinti įvykio aplinkybes, Indrė bando jį sulaikyti nuo neapgalvotų veiksmų, tačiau pati pradeda abejoti kelionės prasme. Galiausiai juodu patys sau turės atsakyti, kodėl čia atvažiavo ir ką ši kelionė pakeitė.

Pasiruoškite termosus su arbata ar kakava, užkandžius, pledukus ir gerą nuotaiką! Susitikime rugsėjo 1 d. 18 val. Vyskupo skvere!

Renginys – atviras, nemokamas.

Renginys – fotografuojamas / filmuojamas.

Projektą finansavo – Lietuvos kino centras ir Anykščių rajono savivaldybė.
Rugsėjo 1 - osios renginių programa Anykščių mieste
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai