RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Liaudiškų šokių kolektyvas „Gojus“ pristatys kelionės į spalvingąją Meksiką akimirkas „Meksikos spalvos“

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2022 m. birželio 1 d. - 18:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 692 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Birželio 1 d., 18 val. Anykščių kultūros centro didžiojoje salėje liaudiškų šokių kolektyvas „Gojus“ pristatys kelionės į spalvingąją Meksiką akimirkas bei pasidalins įspūdžiais.

Meksikoje vykusiame tarptautiniame tautinių šokių festivalyje „Pasaulio spalvosAnykščių rajono kultūros centro tautinių šokių kolektyvas „Gojus“ atstovavo ne tik Anykščiams ir Lietuvai, bet ir visai Europai. Renginį, kurį organizuoja visų Lotynų Amerikos valstybių kultūros ministerijos Lietuva čia pakviesta pirmą kartą.

Šokių kolektyvo nariai turėjo nukeliauti lėktuvu net apie 10 tūkstančių 137 kilometrų, kad iš savo šalies nuvyktų į renginio vietą, kur vyko dešimtojo Tarptautinio folklorinių šokių festivalio „Pasaulio spalvos“ uždarymas – daugiakultūris renginys, nuo 2013 m. sulaukęs beveik šimto šokių kolektyvų iš įvairių planetos platumų ir kurio būstinės yra įvairiose savivaldybėse iš Jalisco valstijos.

Pristatymo metu kolektyvo nariai dalinsis net tik įspūdžiais ir patirtimi iš koncertų bei užkulisių, bet ir pasakos apie tikras gyvenimo Meksikoje spalvas!

Maloniai kviečiame visus dalyvauti!
Liaudiškų šokių kolektyvas „Gojus“ pristatys kelionės į spalvingąją Meksiką akimirkas „Meksikos spalvos“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai