RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Dizaino festivalis „Dizaino savaitė“ (2022) / Atviros kūrybines dirbtuvės lankytojams „Wood lab“

Anykščių menų inkubatorius / Menų studija
Anykščių menų inkubatorius / Menų studija ▶
J. Biliūno g. 53, LT-29110 Anykščiai
2022 m. gegužės 25 d. - 13:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 674 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Kas yra DIZAINO SAVAITĖ?

DIZAINO SAVAITĖ – jau septynioliktus metus iš eilės vyksiantis vienintelis tokio masto dizaino festivalis Lietuvoje. 2022 m. gegužės 23 – 29 dienomis net šeši Lietuvos miestai – Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Alytus, Telšiai ir Anykščiai – pasiners į dizaino fiestą, kurios metu svečiai bus kviečiami sudalyvauti kūrybinėse dirbtuvėse, apsilankyti parodose, o kūrėjai – pristatyti savo naujausius darbus smalsiai ir kūrybiškai festivalio auditorijai.

DIZAINO SAVAITĖS Programa Anykščių menų inkubatoriuje:


2022.05.24 16:00 Recycle kūrybinės dirbtuvės “Tvarumas mados dizaine” / Kūrybinėse atradimų dirbtuvėse su dizainere Jolanta Rimkute ir kūrėja Nijole Ida Davaine. Remiantis Recycle mados dizaino koncepcija pasiūlysime į tuos pačius įprastus dalykus pažvelgti kitaip, atvirai.

2022.05.25
13:00 – 16:00 Atviros kūrybines dirbtuvės lankytojams “Wood lab”. Kviečiame plačiau susipažinti su medžiu, kaip kūrybine medžiaga. Dirbtuvių dalyviai turės galimybę išbandyti modernią įrangą – lazerį,  bus gaminami įvairūs maži  suvenyrai iš medžio ir faneros.  Šios dirbtuvės – projekto “Tour de Crafts” dalis.

2022.05.26 15:00 Paskaita/diskusija “Miestas ir Grafika” ir grafiti meno dirbtuvės su gatvės menininkais Tadu Šimkumi ir Žygimantu Amelynu.

2022.05.28 15:00 Ekskursija po Romualdo Rakausko darbų parodą “Užuovėja” su autoriaus dukra Egle Rakauskaite

Romualdas Rakauskas – fotomenininkas, vienas reikšmingiausių meistrų, įtvirtinusių Lietuvos fotografijos mokyklos tradiciją. Jo atitrūkę nuo tikrovės žydinčių kaimų ir jų žmonių kasdienybės fotovaizdai kuria poetišką ir nepaprastai jautrų, švelnų pasakojimą. Neatsiejamas nuo R. Rakausko kūrybos lyriškumas tapo išskirtiniu ne tik jo kolegų amžininkų laikotarpio kūryboje, bet ir Lietuvos fotografijos istorijoje.
Dizaino festivalis „Dizaino savaitė“ (2022) / Atviros kūrybines dirbtuvės lankytojams „Wood lab“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai