RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Vilniaus universiteto Liaudiškos muzikos ansamblio „Jaunimėlis“ kūrybinės veiklos 50-mečio programa „Stebuklų skrynia“

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2022 m. kovo 11 d. - 13:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 749 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Šių metų Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena kiek neįprasta visoje Lietuvoje. Šį kartą ne tik džiaugiamės Lietuvos laisve, bet ir nuoširdžiai tikimės, kad ją pagaliau pasieks ir Ukraina. Šių metų Šv. Mišių auka ne tik už Lietuvos, bet ir Ukrainos laisvę.

Švęsti laisvę su anykštėnais ir miesto svečiais šįkart atvyksta Vilniaus universiteto liaudiškos muzikos ansamblis „Jaunimėlis“, kurie parodys veiklos 50-mečio programą „Stebuklų skrynia“, o prie jų prisijungs ir mūsų kultūros centro kapela „Grieža“!

Dieną užbaigsime dokumentinio filmo „Mėlyna kaip apelsinas žemė“ seanse, už kurio peržiūrą surinkti pinigai keliaus paremti istorijos herojų šeimą bei Ukrainai padedančias organizacijas.

Programa:

11.00 val. Šv. apaštalo evangelisto Mato bažnyčioje Šv. Mišių auka už Lietuvos ir Ukrainos Laisvę

12.00 val. prie paminklo Laisvei A. Baranausko aikštėje Valstybės vėliavos pakėlimas.

13.00 val. Anykščių kultūros centre Vilniaus universiteto liaudiškos muzikos ansamblio „Jaunimėlis“ kūrybinės veiklos 50-mečio programa „Stebuklų skrynia“ Ansamblio meno vadovas Bronislovas Glovickis. Šokių grupės vadovė Gabrielė Kulienė. Koncertmeisteris Tadas Glovickis. Koncerte dalyvauja ir AKC kapela „Grieža“ Vadovas Kęstutis Grigaliūnas.

16.00 val. Anykščių kultūros centre dokumentinio filmo „Mėlyna kaip apelsinas žemė“ seansas. Dokumentiniame filme atskleidžiama fronto linijoje Donbase, Ukrainoje, gyvenančios šeimos kasdienybė. Kol išorinį pasaulį kausto bombų garsai ir chaosas, vieniša mama Ana ir jos keturi vaikai karo zonoje sugeba išsaugoti savo namus – juose ramu kaip rojuje, pilna gyvybės ir šviesos.

Bilieto kaina 6 € Visos pajamos už parduotus bilietus bus skiriamos istorijos herojų šeimai bei Ukrainai padedančioms organizacijoms.

Renginių uždarose erdvėse metu būtina dėvėti ne žemesnio kaip FFP2 lygio respiratorius.
Vilniaus universiteto Liaudiškos muzikos ansamblio „Jaunimėlis“ kūrybinės veiklos 50-mečio programa „Stebuklų skrynia“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai