RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

„Pagaminta Anykščiuose“ bendruomenės renginys / Kaziuko mugė

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2022 m. kovo 4 d. - 12:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 781 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
KAZIUKO MUGĖS ISTORIJA Karalaitį Kazimierą paskelbus šventuoju, XVII amžiaus pirmoje pusėje Vilniuje pradėta statyti Šv. Kazimiero jėzuitų bažnyčia – pirmoji barokinė šventykla mieste. O šventojo mirties dieną, kovo 4-ąją, imta minėti Šv. Kazimiero diena. Šia proga po mišių kasmet pradėta rengti didžiulė amatininkų ir ūkininkų mugė.

Pagaminta Anykščiuose“ – tai anykštėnų menininkų, kūrėjų, amatinkų ir smulkių verslininkų bendruomenės rankų darbo gaminiai.

Norime pakviesti į „Pagaminta AnykščiuoseKaziuko mugę. Joje galėsite ne tik įsigyti nuostabių gaminių, bet ir pabendrauti su kūrėjais. Mugėje rasite originalių, autorinių, rankų darbo, anykštėnų kūrėjų sukurtų darbų.

Pagaminta Anykščiuose“ bendruomenės Kaziuko mugė vyks kovo 4 d., Anykščių kultūros centro foje. Renginys vyks nuo 12 iki 18 val. Jūs galite prisijungti bet kuriuo metu.

Labai lauksime Jūsų mugėje!
„Pagaminta Anykščiuose“ bendruomenės renginys / Kaziuko mugė
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai