RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Akordeonistų „Feroce trio“ NEMOKAMAS koncertas

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2022 m. kovo 4 d. - 18:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 784 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Kovo 4 d., 18 val., pasibaigus „Pagaminta Anykščiuose“ organizuojamai mugei visų anykštėnų ir miesto svečių laukia ypatinga dovana – trijų jaunų, talentingų ir charizmatiškų akordeonistų „Feroce trio“ nemokamas koncertas!

Trio Feroce (įnirtingasis trio) – tai jaunųjų akordeono atlikėjų ansamblis. Jo nariai: Edvin Ciindz, Edgaras Volosevič, Rimantas Treigys. Tai talentingi Lietuvos muzikos ir teatro akademijos studentai ir tarptautinių konkursų laureatai, siekiantys profesionalumo ir grojantys baroko, klasikinę, pramoginę muziką. Taip pat atlikėjų repertuare yra ne tik originalios akordeono, bet ir kitiems instrumentams parašytos muzikos (J. S. Bacho, M. Mosorgskio). Dalyvauja įvairiuose Lietuvos bei užsienio koncertuose kaip solistai ir kaip ansamblis. Pagrindinis atlikėjų tikslas – pateikti akordeoną kaip universalų muzikos instrumentą ir jo galimybes.

Edvinas Cilindz
Šalčininkų Stanislovo Moniuškos menų mokyklos auklėtinis, respublikinių ir tarptautinių konkursų laureatas. Edgaras Volosevič – taptautinio konkurso Naujienėje, Latvijoje, diplomantas. Rimantas TreigysVisagino Česlovo Sasnausko menų mokyklos atstovas, tarptautinių konkursų laureatas. Visi trys koncerto dalyviai yra buvę Vilniaus Juozo Tallat-Kelpšos konservatorijos auklėtiniai.

Primename, kad renginiuose privaloma dėvėti ne žemesnio nei FFP2 lygio respiratorius.
Akordeonistų „Feroce trio“ NEMOKAMAS koncertas
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai