RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Improvizacijų teatras - spektaklis / Teatro trupė „Вахтёры“ (Ukraina)

Anykščių koplyčia / Pasaulio anykštėnų kūrybos centras
Anykščių koplyčia / Pasaulio anykštėnų kūrybos centras ▶
Vilniaus g. 36, LT-29145 Anykščiai
2022 m. vasario 25 d. - 18:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 803 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Vasario 25 d., penktadienį, 18 val. Koplyčioje-Pasaulio anykštėnų kūrybos centre (Vilniaus g. 36, Anykščiai) kviečiame į teatro improvizacijos spektaklį, kurį parodys teatro trupė „Вахтёры“ iš Ukrainos!

Playback teatro trupę „Вахтёры“ sudaro vaidybinio teatro metodu sertifikuoti aktoriai. Jų spektakliai yra visiška improvizacija, o žiūrovai nustato dramaturgiją. Žiūrovai pasakoja savo istorijas, o aktoriai jas iškart paverčia garso, kūno judesių, žodžių ir emocijų simbioze. Aktoriai nesitars ir nerepetuos. Jie iš karto parodys jūsų pasakotą istoriją, akompanuojant muzikantui. Kažkas sureaguos į jūsų istoriją ir norės papasakoti savo. Šis sakramentas tęsis iki spektaklio pabaigos.

Ką gauna žiūrovai? Kažkas iš naujo išgyvena emocijas, kurios jau seniai nuslūgo, kažkas randa atsakymus į kankinančius klausimus, kažkas supranta, kad jis nėra vienas su savo jausmais, o kažkas atranda naujų praeities įvykių aspektų. Atsiranda vienybės jausmas ir gilus emocinis pasinėrimas.

Taigi, kviečiame prisijungti prie magijos!

Pasirodymas vyks rusų kalba.

Kaina: savanoriška auka.

Jausmai ir emocijos, žmonės ir istorijos – tai labai brangūs kristalai, kuriuos sutinkame kelyje. Kokius pasiėmei?

Playback teatrą „Вахтёры“ sudaro vaidybinio teatro metodu sertifikuoti aktoriai. Mes jau daugiau nei 5 metus praktikuojame atkūrimą ir skubame supažindinti jus su šiuo nuostabiu metodu.

Mūsų spektakliai yra visiška improvizacija, o žiūrovai nustato dramaturgiją. Jūs pasakojate savo istorijas, o mes jas iškart paverčiame garso, kūno judesių, žodžių ir emocijų simbioze.

Aktoriai nesitars ir nerepetuos. Jie iš karto parodys tavo pasakotą istoriją, akompanuojant muzikantui. Kažkas sureaguos į jūsų istoriją ir norės papasakoti savo. Šis sakramentas tęsis iki spektaklio pabaigos.

Ką gauna žiūrovai?

Kažkas iš naujo išgyvena emocijas, kurios jau seniai nuslūgo, kažkas randa atsakymus į kankinančius klausimus, kažkas supranta, kad jis nėra vienas su savo jausmais, o kažkas atranda naujų praeities įvykių aspektų. Atsiranda vienybės jausmas ir gilus emocinis pasinėrimas.

Taigi, kviečiame prisijungti prie magijos!

Pažiūrėkim!
Improvizacijų teatras - spektaklis / Teatro trupė  „Вахтёры“ (Ukraina)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai