RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Valentino dienos šokio pamoka

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2022 m. vasario 14 d. - 20:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 799 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Kokia geresnė diena metuose mokytis porų šokių, jei ne meilės – Valentino diena? Visas poras, ir jaunas ir vyresnes, kviečiame šios dienos pasimatymą paįvairinti mokantis romantiškojo Lotynų Amerikos šokio - Rumbos! Pamoką ves jaunas ir talentingas, optimizmo ir geros nuotaikos nestokojantis Anykščių kultūros centro sportinių šokių kolektyvo „Verpetas“ vadovas Žymantas Kučikas! Ši pamoka leis susipažinti su Rumbos šokio pagrindiniais žingsneliais ir junginiais, taigi joje dalyvauti gali ir šokio patirties dar neturintys šios meno šakos gerbėjai.

Pamoka vyks vasario 14 d., 20 val., mūsų kultūros centro mažojoje salėje!

Ši pamoka – NEMOKAMA, tačiau būtina išankstinė registracija.

Dalyvausiančius prašome atsinešti patogius batus ar batelius.

Apie sportinių šokių kolektyvą „Verpetas“: Ambicingas, visapusiškas vadovas, mokantis perteikti žinias tiek jaunesniems, tiek vyresniems kolektyvo nariams. Įdėtą darbą treniruotėse atskleidžia ir kultūros renginiuose, ir reitingo varžybose bei Lietuvos čempionate. Kolektyvo credo: „Puikūs rezultatai bei gera nuotaika lydi mus visur ir visada!“ Čia visuomet laukiami visi, norintys išmokti sportinių šokių pagrindų ar gilinti jau turimus įgūdžius bei smagiai pabendrauti.

Susipažinkite su kolektyvo „Verpetas“ vadovu.
Valentino dienos šokio pamoka
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai