RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Ingos Jankauskaitės naujojo albumo „Švyturys“ koncertinis turas

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2022 m. vasario 12 d. - 17:00
Kaina nuo 21 €
Renginys vyko prieš 803 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Viena populiariausių pastarojo meto šalies atlikėjų Inga Jankauskaitė nuolatos savo gerbėjus džiuginanti naujienomis, pristato albumą ,,Švyturys“ ir kviečia į turo koncertus visoje Lietuvoje. Pasak kūrėjos, šis albumas kupinas vilties, o skambesys labiausiai atspindi pačią dainininkę. Naujausiame darbe nugulė aštuonios dainos. Jau vasario 12 d., 17 val. Anykščiuose atlikėja kvies gyventi čia ir dabar!

Daugiau informacijos apie koncertinį turą www.ingajankauskaite.lt, bilietus platina bilietai.lt . Šiuo metu bilietai Anykščių kultūros centro kasoje neparduodami.

Bilietus įsigykite: www.bilietai.lt

Primename, kad gruodžio 28 d., Vyriausybės nutarimu keičiamas galimybių paso galiojimas. Jis galioja 7 mėnesius po pasiskiepijimo antrąja vakcinos doze ar pasiskiepijus stiprinamąja doze. Galimybių pasą taip pat pratęsti galima pasidarius PGR tyrimą ar gavus teigiamą antikūnų tyrimo rezultatą. Prieš atvykstant siūlome įsitikinti dėl Jūsų galimybių paso galiojimo.
Ingos Jankauskaitės naujojo albumo „Švyturys“ koncertinis turas
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai