RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

„Pagaminta Anykščiuose“ pristatomasis renginys

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2021 m. lapkričio 26 d. - 16:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 876 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Pagaminta Anykščiuose“ – tai ne tik projektas ar naujas prekinis ženklas. Tai - anykštėnų, kūrėjų, gamintojų ir smulkių verslininkų bendruomenė.

Norime pakviesti visus į neeilinį vakarą - „Pagaminta Anykščiuose“ bendruomenės pristatomąjį renginį, kuris vyks lapkričio 26 d. nuo 16val., Anykščių kultūros centro foje.

Mes labai ruošiamės ir tikimės visus nustebinti. Renginio metu Jūs turėsite unikalią galimybę dalyvauti net dešimtyje skirtingų esukacinių programų! Visi mūsų bendruomenės nariai pristatys savo veiklas ir kūrybą. Turėsite progą ne tik gyvai pabendrauti su vietiniais gamintojais, bet ir iš arti stebėti kaip kuriami odos, keramikos, natūralaus bičių vaško gaminiai, kaip veriami įvairiausi papuošalai, gaminamos dekoracijos, pakuojami šventiniai rinkiniai ar mezgami šalikai ir neįtikėtino meilumo žaislai.

Artėja Kalėdos, tad nepraleiskite progos įsigyti rankų darbo dovanų, iš arčiau susipažinti su vietiniais kūrėjais ir sudalyvauti labai įdomiose edukacijose!

Renginys vyks nuo 16 iki 20 val. Jūs galite prisijungti bet kuriuo metu. Laukia įdomios istorijos, iškirtinės edukacijos ir didžiulis Kalėdinių dovanų pasirinkimas!
„Pagaminta Anykščiuose“ pristatomasis renginys
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai