RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Anykščių blusturgis

Anykščių Sakralinio meno centras / Angelų muziejus
Anykščių Sakralinio meno centras / Angelų muziejus ▶
Vilniaus g. 11, LT–29145 Anykščiai
2021 m. spalio 16 d. - 10:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 922 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Auksinės bobų vasaros suviliotas sugrįžta legendinis Anykščių blusturgis! Tiesa, kiek kitoks, nei visada - šį kartą kviečiame susiburti ir dalintis viskuo, išskyrus drabužius ir avalynę!

Vieta taip pat keičiasi - blusturgis vyks Angelų muziejaus kiemelyje. Čia daiktus galėsite ne tik parduoti už simbolinę kainą ar išmainyti, bet taip pat juos nemokamai susitaisyti ar net paversti meno kūriniu su amatininkų ir menininkų pagalba.

Šis blusturgis yra Anykščių menų centro ir Pasaulio anykštėnų bendrijos organizuojamo, tvarumą ir meną sujungsiančio, renginio „AVILYS“ dalis. Tad nusiteikite ypač kūrybiškai popietei! Susitinkame spalio 16 d., šeštadienį, nuo 10 valandos Angelų muziejaus kiemelyje (Vilniaus g. 11, Anykščiai) bendruomeniškam pasibuvimui!

Visus norinčius prekiauti / keistis kviečiame registruotis el. paštu anyksciublusturgis@gmail.com arba skambinti numeriu 8 622 63395.

P. S. norėdami norėdami išlaikyti blusturgio dvasią primename, kad tai nėra vieta komercinei veiklai ar naujų daiktų perpardavimui.

Iki greito pasimatymo!
Anykščių blusturgis
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai