RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Ansamblio „Jazz Trio“ pasyrodimas

Anykščių menų inkubatorius / Menų studija
Anykščių menų inkubatorius / Menų studija ▶
J. Biliūno g. 53, LT-29110 Anykščiai
2021 m. liepos 23 d. - 19:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 1006 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Liepos 23 d 19.00 kviečiame užsukti pas mus ir padžiazuoti. “Jazz Trio” – šis džiazo trio susibūrė specialiai šiai progai iš tarptautinėje scenoje patyrusių muzikų – gitaristo Mindaugo Stumbro, multiinstrumentalisto Gedimino Stepanavičiaus ir būgnininko Kristupo Kmito. Studijos Škotijoje, Olandijoje, meistriškumo pamokos, kūrybiniai projektai, džiazo, šiuolaikinės ir populiariosios muzikos festivaliai visoje Europoje subrandino šių atlikėjų individualius skambesius. Daugybė tarpdisciplininių meno renginių, multimedijos, bendradarbiavimas su teatralais, šokėjais, literatais ir kitų sričių menininkais praplėtė šių muzikų pajautą ir kūrybiškumą.

Žinomų džiazo temų interpretacijos, originalios kompozicijos ir nuoširdžiai laisvos improvizacijos sukurs vienetinę atmosferą Anykščių Meno Inkubatoriuje jau šį penktadienį.
Ansamblio „Jazz Trio“ pasyrodimas
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai