RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Miško Festivalis (2020) / Kinas: „Žalieji muškietininkai“ / Mitologės dr. D. Vaitkevičienės paskaita / Muzikinis gamtos performansas su garso menininku Audriumi Šimkūnu

Šimonių giria
Šimonių giria ▶
Anykščių ir Kupiškio rajonai
2020 m. spalio 24 d. - 13:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 1280 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Gilus ruduo - tamsos metas, gyvųjų ir mirusiųjų susitikimo laikas. Artėjant Ilgėms/Vėlinėms, Miško festivalis kviečia jus į gyvų rudens ciklo renginių užbaigimą- ramų dienos festivalį Saldagirio miške Šimonių girioje.

Renginys vyks lauke, 19a. sodybos kluone ir jo kieme (adresas: 1 Inkūnų k)., tad atvykite šiltai apsirengę.

Susitikimą pradėsime 13 val. žinomos mitologės dr. D. Vaitkevičienės paskaita: "Dausų kelionė ir sielos virsmai: medis, gyvūnas, paukštis" .

Nuo 15 val. iki vakaro vyks Justės Kam kūrybinės dirbtuvės "Miško pėdsakai"

Apie 15:45 prasidės Audriaus Šimkūno, aka-SALA, garso meno performansas (drone ambient fieldrecording live), po pasirodymo, apie 16:30 vyks Audriaus vedamos kūrybinės dirbtuvės - veikinėjimai "Girdimi ir negirdimi gamtos garsai is paSalos - klausimai ir gyvi klausymai".

Apie 17:30 festivalio kinas: “Žalieji muškietininkaiJono Ohman filmas apie maištingą ir kūrybišką sovietmečio laikų ekologinį judėjimą „Atgaja“, prisidėjusį prie nepriklausomybės atgavimo, ir tragiškai pasibaigusį šio judėjimo idėjinio vedlio, Sauliaus Griciaus, gyvenimą.

Kieme kursime ugnį, virsime arbatą ir karštą sriubą. Atsivežkite su savimi puodelius, dubenis ir šaukštus. Įsidėkite užkandžių rimčiau pasistiprinti.

Norint atvykti į renginį prašome užsiregistuoti: miškofestivalis@gmail.com nurodant savo vardą, pavardę ir renginį į kurį registruojatės (dienos festivalis).

Dalyvių skaičius ribojamas.
Miško Festivalis (2020) / Kinas: „Žalieji muškietininkai“ / Mitologės dr. D. Vaitkevičienės paskaita / Muzikinis gamtos performansas su garso menininku Audriumi Šimkūnu
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai