RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Miško Festivalis (2020) / Meno terapijos metodų kūrybinės dirbtuvės

Anykščių miestas / rajonas
Anykščių miestas / rajonas ▶
Anykščiai, Utenos apskritis, Lietuva
2020 m. spalio 4 d. - 10:00
Kaina 8 €
Renginys vyko prieš 1294 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Šiuo laikotarpiu patiriame daug nerimo, nežinios, izoliacijos. Jaučiame daugiau. Jaučiame jautriau. Jaučiame daugybę įvairių emocijų - nuo euforijos iki neapykantos, nuo vienatvės iki nuostabos... Kaip visame tame nepasiklysti? Iš kur semtis jėgų, norint gyventi autentišką gyvenimą, atsparų ‚,nepalankioms“ aplinkybėms?

Užsiėmimo metu naudodamiesi gamtos dovanomis ir dailės terapijos metodais stengsimės ieškoti būtent tokio gyvenimo ramsčių.

Stengiantis suprasti savo vidinį pasaulį, paprastai įsijungia įvairūs apsauginiai mechanizmai. Tuo tarpu dailės terapinis poveikis pasireiškia tuo, kad kurdamas žmogus savo pasąmonėje sutelktą patirtį natūraliai perkelia į įvairias vizualines formas. Kūriniai - simboliai, vaizdiniai, spalvos, kurie vėliau yra analizuojami, atlieka tarsi tilto tarp pasąmonės ir sąmonės funkciją. Tai kas buvo išstumta, nepastebėta, tampa aišku, įvardinta. Toks patyrimas padeda išveikti neigiamus potyrius, atsipalaiduoti, pažinti save, kontruoliuoti emocijas, nurimti, suvokti, kad kiekvienas yra pats atsakingas už savo gyvenimą.

Kviečiame registruotis į Miško festivalio kūrybines dirbtuves, kurių metu mokysimės geriau pažinti save, savęs naudojant meno terapijos metodus.

Užsiėmimą ves pedagogė, dailės terapijos praktikė (VDA dailės terapijos magistrantė) Monika Tekutienė.

Norint dalyvauti renginyje, būtina iš anksto užsiregistruoti. Registruokitės el. paštu: miskofestivalis@gmail.com Registruodamiesi įrašykite savo vardą ir pavardę, renginį į kurį registruojatės, ir laukite iš mūsų registracijos patvirtinimo iki penktadienio vakaro. Renginio dalyvių skaičius yra ribotas, todėl prašome registuotis tik tuos, kurie tikrai įsipareigoja dalyvauti. Renginio dalyvius, patvirtinus jūsų registraciją, prašome prisidėti prie Miško festivalio organizavimo 8 eurų auka.

Miško Festivalis (2020) / Meno terapijos metodų kūrybinės dirbtuvės
Miško Festivalis (2020) / Meno terapijos metodų kūrybinės dirbtuvės
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai