RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Kristinos Kinderienės paroda „Molis. Pastelės. Pieštukai“

Anykščių menų inkubatorius / Menų studija
Anykščių menų inkubatorius / Menų studija ▶
J. Biliūno g. 53, LT-29110 Anykščiai
2020 m. birželio 5 d. - 17:00
Kaina - €
Paroda baigėsi prieš 1357 d.!
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Esu keramikė, grafikė. Kai atradau baltą molį, poglazūrines pasteles ir pieštukus supratau, jog tai bus mano kūrybos kelias. Taip 2016 m. atsirado keramikos studija „Indelis medyje“. Vis lipdant ir nulipdytus darbus dekoruojant pastelėmis ir pieštukais po truputį atradau ir išplėtojau piešimo ant molio pastelėmis ir pieštukais techniką. Tokiu būdu sujungdama vaizduojamąjį ir taikomąjį menus, keramiką su grafika. Ta jungtis mane žavi. Gal todėl, jog taikomasis menas gali dalyvauti mūsų kasdienybėje, suteikdamas jai prasmės ir grožio.

Šioje parodoje pristatau savo keramikos darbus, sukurtus per pastarąjį pusmetį. Parodoje vyrauja išgrynintos, minimalistinės indų formos, kurias pripildo linijos, brūkšneliai, pasteliniai tonai. Tiesa, nesklidinai pripildo, lieka vietos ir tuštumai. Tuštumai, kuri kviečia dar daugiau ieškoti ir atrasti.

Ekspoziciją papildo menininkės Monikos Dombrauskytės fotografijos, kurios buvo kurtos siekiant perteikti akimirkas iš mano keramikos studijos „Indelis medyje“.

Parodos atidarymas: 2020 06 05, 17.00 val.
Paroda veiks: 2020 06 05 - 2020 07 02
Kristinos Kinderienės paroda „Molis. Pastelės. Pieštukai“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai