RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Jason Lei Howden „Ginklai Akimbo“ (2019, trukmė 1:35)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2020 m. kovo 7 d. - 19:30
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1483 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Mailsas – vaikystėje daug svajonių turėjęs vyras, kurioms nebuvo lemta išsipildyti. Dabar vėjais leisdamas dienas jis tūno internete ir erzina kitus internautus įžūliais pareiškimais, bandydamas visų kantrybę. Vieną dieną jis užeina į naujo žiauraus internetinio žaidimo „Skizm“ puslapį, kuriame susirinke internautai mėgaujasi tikromis žudynėmis. Visai to nenorėdamas jis patraukia „Skizm“ žmonių dėmesį ir užsitraukia jų nemalonę.

O jei tiksliau – į Mailso namus įsiveržę vyrai pagrobia jį ir prie rankų prisuka du pistoletus, taip sukurdami jam neišvengiamą Akimbo būseną, kai vienu metu vyrukas turi lakstyti su dviem ginklais. „Skizm“ duoda užduoti – nudėti Niksę, kitaip jis ir visi jam artimi žmonės bus nužudyti. Tačiau Niksė, viena nuožmiausių „Skizm“ žaidėjų, nė neketina taip lengvai pasiduoti. Taip užverda kraujo, sprogimų ir itin stilingo bei nesustabdomo veiksmo išlikimo žaidimas. Klausimas – kas liks gyvas?

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.
Jason Lei Howden „Ginklai Akimbo“ (2019, trukmė 1:35)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai