RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Reinhard Klooss „Augintiniai susivienija“ (2019, trukmė 1:30)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2020 m. vasario 29 d. - 15:00
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1489 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Ramiame, bet labai moderniame Robo miestelyje, vyksta negirdėti – nematyti dalykai! Meras Frankis – išsikraustė iš proto! Jo planas peržengė visas ribas! Tik paklausykit! Jam nusibodo žmonės ir gyvūnai, tad dabar jo galvoje kirba vienas planas – išvaryti visus gyventojus ir augintinius iš miesto, o jų namus atiduoti robotams!

Sužinojus tokią naujieną benamiui šuniui Rodžeriui pasišiaušė visas kailis. Daug laiko praleidęs gatvėse, nukniaukęs ne vieną skanų dešrytės gabalėlį  ir atidavęs juos silpnesniems gyvūnams, gatvių „Robinas Hudas“ užuodžia,  kad toks mero planas geruoju nesibaigs! Iš miesto išnyks visa gyvybė! Kartą grįžęs iš smagaus pasivaikščiojimo su gražuole Siamo katyte Bela, Rodžeris sustingsta iš siaubo! Robotų mašinos sugriovė jo vienintelę būdelę!

Vos išnešęs sveiką kailį Rodžeris netikėtai sutinka geraširdį robotuką Bobą, kuriam mero sumanymas atrodo pats baisiausias dalykas! Reikia kažką daryti! Gelbėti save ir kitus! Jeigu nebus imtasi gelbėjimosi plano – prabangus miestelio augintinių viešbutis atsidurs pavojuje! O jame daug apie grėsmę nenutuokiančių keturkojų!

Gelbėdami kitų kailį Rodžeris ir Bobas viešbutyje susipažįsta su visa gauja išlepintų gyvūnų: pasipūtusiu karališkuoju pudeliu Ronaldo, padūkusia, apaugusia tankiais šeriais kiaule Sofija, beveik visada „surūgusiu“ mopsu Valteriu, vaisių kokteilių mėgėja, raudonąja panda Slomo. Visus juos, bėgdami iš miesto, pamiršo šeimininkai! Keturkojų laukia kupinas išbandymų, nenumatytų iššūkių kelias bei ypatingai svarbi užduotis – išgelbėti savo mylimą miestą ir į jį sugrąžinti pabėgusius žmonės, kad visi gražiai, ir draugiškai gyventų.

Ši filmo versija bus rodoma įprastu formatu, dubliuota lietuviškai ir be subtitrų.
Reinhard Klooss „Augintiniai susivienija“ (2019, trukmė 1:30)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai