RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Romanas Polanskis „Pareigūnas ir šnipas“ (2019, trukmė 2:11)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2020 m. vasario 22 d. - 17:00
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1496 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Jaunam ir gabiam prancūzų armijos generalinio štabo karininkui Alfredui Dreifusui (akt. Louis Garelis) žadama perspektyvi karjera. Tačiau, jauno žmogaus viltys sąžiningai ir garbingai tarnauti tėvynei 1894-ųjų metų spalį sudūžta į šipulius, o gyvybė pakimba ant plauko. Prancūzų kariuomenės kapitonas apkaltintas valstybės išdavimu ir slaptu šnipinėjimu Vokietijos naudai. Nuo jo karinės uniformos drastiškai nuplėšiami antpečiai, virš galvos demonstratyviai sulaužomas kardas. Po gėdingo karininko garbės sutrypimo A. Dreifusas ilgiems metams ištremiamas į atokią Velnio salą Atlanto vandenyne. Prancūzijoje šį byla sukelia milžinišką atgarsį ir nuvilnija per visą Europą!

Skandalingąją bylą imasi tirti slaptosios tarnybos viršininkas Žoržas Pikaras (akt. Žanas Diužardenas). Nagrinėdamas itin painius įkalčius pulkininkas supranta, jog skaudžiai pažemintas A. Dreifusas   yra visiškai nekaltas, o jam mesti kaltinimai yra kur kas didesnių politinių jėgų kruopščiai parengtas planas. Tikrieji  šnipai ir valstybės išdavikai vis dar laisvėje. Rizikuodamas savo gyvybe ir garbe bei suvokdamas beprotišką korupcijos mastą  Dž. Pikaras įsivelia į itin pavojingą apgaulės  ir melo labirintą, siekdamas išteisinti neteisėtai apkaltintą A. Dreifusą.

Filmas rodomas originalo kalba su lietuviškais subtitrais.
Romanas Polanskis „Pareigūnas ir šnipas“ (2019, trukmė 2:11)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai