RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Žiemos ekranai (2020) / Jean-Paul Rappeneau „Laukinis“ (1975, trukmė 1:47)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2020 m. vasario 7 d. - 18:15
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1512 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Karakasas, Venesuela. Po iškilmingų sužadėtuvių vakaro, spontaniškoji Nelly bando slapta pabėgti nuo atkaklaus sužadėtinio, ir netikėtai atsiduria Martin’o viešbučio kambaryje. Garsus kvepalų kūrėjas Martin’as, pavargęs nuo Paryžiaus tuštybės, įsikūrė negyvenamoje saloje, ir svajoja kuo greičiau į ją sugrįžti. Tačiau pažintis su Nelly tik prasideda, o drauge su ja – komiškos ir pavojingos avantiūros.

Žinomo scenaristo, režisieriumi tapusio 7-ojo dešimtmečio viduryje, Jean‘o-Paul’io Rappeneau’o (1932) filmografijoje – aštuoni vaidybiniai filmai: elegancija ir nepriekaištingu ritmingumu žavinčios komedijos, istoriniai filmai ir literatūros klasikos ekranizacijos. Savitam režisieriaus stiliui būdingas žvalus lengvumas derantis su ambicingų temų nagrinėjimu, virtuoziškas Holivudo screwball comedy žanro perkėlimas į prancūzų kultūrinį kontekstą. Vienas garsiausių Rappeneau’o filmų Cyrano de Bergerac (1990) buvo įvertintas Oskaru ir dešimčia Cezarių, o Gerard’as Depardieu už vaidmenį šiam filme laimėjo geriausio aktoriaus apdovanojimą Kanų kino festivalyje.

Originalo kalba: Prancūzų k.

Subtitrai: Lietuvių ir anglų kalbomis
Žiemos ekranai (2020) / Jean-Paul Rappeneau „Laukinis“ (1975, trukmė 1:47)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai