RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Adil El Arbi, Bilall Fallah „Pašėlę vyrukai amžiams “ (2020, trukmė 2:03)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2020 m. sausio 25 d. - 17:15
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1525 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Policinės komedijos apie du absoliučiai skirtingus veikėjus, priverstus dirbti kartu, žanro pradžia laikomas 1949 m. japonų režisieriaus Akira‘os Kurosawa‘os filmas „Stray Dog“. Tačiau į populiarumo viršūnę 1982-aisiais žanrą iškėlė Holivudo juosta „48 valandos“ su Eddie Murphy‘iu ir Nick‘u Nolte. Nuo tų laikų linksmos istorijos apie du tarpusavyje nuolat draugiškai besipešančius ir pasaulį gelbstinčius herojus tapo įprasta ir mėgstama kino žiūrovų pramoga.

1995 m. režisieriaus Michael‘o Bay‘aus sukurtas komedinis nuotykių filmas „Pašėlę vyrukai“ sulaukė milžiniškos sėkmės visame pasaulyje ir tapo tikra savo žanro klasika. Ne ką mažiau sėkmingas buvo ir po aštuonerių metų pasirodęs juostos tęsinys. O štai trečiosios filmo dalies teko laukti 16 metų.

Geriausios „pašėlusių vyrukų“ dienos jau seniai praeityje. Maikas (akt. Will‘as Smith‘as) išgyvena vidurio amžiaus krizę. Niekaip nenorėdamas pripažinti, kad jaunystė jau praėjo, Maikas laksto sportiniais automobiliais, nuolat įsivelia į nepatogias situacijas ir purkštauja, priskirtas jaunų detektyvų grupei. Tuo tarpu susitupėjęs, šeimą sukūręs ir policijos inspektoriumi tapęs Markusas (aktorius Martin‘as Lawrence‘as) vis dažniau pagalvoja apie pensiją. Tačiau kuomet paslaptingi nusikaltėliai imasi kėsintis į Maiko gyvybę, Markusas negali palikti bičiulio nelaimėje ir išlenda iš už saugaus inspektoriaus stalo. Prisiminę savo nesulaužomą priesaiką – „Pašėlę vyrukai amžiams“ – šaunusis duetas išsirengia į dar vieną, pavojingiausią savo misiją.

Filmas rodomas originalo kalba su lietuviškais subtitrais.
Adil El Arbi, Bilall Fallah „Pašėlę vyrukai amžiams “ (2020, trukmė 2:03)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai