RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Jungtinė mandalų ir gėlių paroda „Šviesos ir spalvų harmonija“

Anykščių Sakralinio meno centras / Angelų muziejus
Anykščių Sakralinio meno centras / Angelų muziejus ▶
Vilniaus g. 11, LT–29145 Anykščiai
2020 m. sausio 8 d. - 10:00
Kaina - €
Paroda baigėsi prieš 1530 d.!
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Anykščių koplyčioje atidaroma jungtinė mandalų ir gėlių paroda „Šviesos ir spalvų harmonija“.

Irina Aleksandrova Petrosianc - profesionali muzikantė, pedagogė ir kūrybinės mokyklos, įsikūrusios Maskvoje, vadovė.šios mokyklos tikslas - per kūrybą atskleisti geriausius būdo bruožus ir pažinti save.

Pristatome Jums Irinos Aleksandrovos peištas mandalas bei gėlių fotografijas, kurias tapybiškai apipavidalino jos mokiniai  - Vilniaus kūrybinė rupė. Bendra kūryba pasitelkus skirtingas technikas. Kiekvienoje mandaloje ir gėlių fotopaveiksluose harmoningai suskamba ypatingais spalvų tonais ir atspalviais.

Sanskrito kalbos žodis „Mandala“ reiškia ratą, bendruomenę, ryšį. Tai universalaus pasaulio visumos, sveikatos ir sėkmės simbolis.

Mandala - yra taisyklingos formos geometrinė kompozicija simkoliškai vaizduojanti tam tikrą dvasinę, psichologinę ar kosminę tvarką. Joje atsispindi visos arba atskirų jos dalių pilnatvė.

Norime pasidalinti su Jumis Irinos Petrosianc ir jos mokinių apipavidalintomis mandalomis bei gėlių fotopaveikslais. Kviečiame Jus pasinerti į šviesos ir harmonijos pasaulį.
Jungtinė mandalų ir gėlių paroda „Šviesos ir spalvų harmonija“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai