RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Nicolas Pesce „Pagieža“ (2019, trukmė 1:40)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2020 m. sausio 3 d. - 20:45
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1546 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Kino istoriją apie kerštingą namų dvasią, gimusią iš siaubingo įniršio, dar 1998 m. pradėjo japonų režisierius Takashi Shimizu, sukūręs du trumpametražius filmus „Katasumi“ ir „4444444444“. Sulaukęs sėkmės ir dėmesio festivaliuose, 2000-aisiais metais režisierius išplėtojo šią temą dviejuose pilnametražiuose filmuose, nesulaukusiuose kino teatrų dėmesio ir išleistuose tik vaizdo laikmenose. O praėjus dar dviem metams, į kino teatrus atkeliavo viena baisiausių ir geriausių pirmojo XXI a. dešimtmečio siaubo juostų pasaulyje – „Pagieža“.

Iki šiol kartu su trim Jungtinėse Valstijose pastatytomis juostomis (2004, 2006 ir 2009 m.), serijoje jau sukurta 12 filmų, 8 knygos, keli komiksai ir vaizdo žaidimas. Dabar ši sėkminga ir nervus kaip reikiant pakutenanti filmų serija Holivude prikeliama naujam gyvenimui.

Policijos detektyvė, jauna vieniša motina (aktorė Andrea Riseborough) su mažamečiu sūnumi persikelia į naujus namus tyliame priemiesčio rajone. Jos viltis atversti naują, švarų gyvenimo lapą, greitai sudaužo paaiškėjusi siaubinga namo paslaptis. Pasirodo, jame anksčiau gyvenusi moteris siaubingo įniršio priepuolio metu išžudė visą savo šeimą. Dabar name apsigyvenusi siaubinga ir gailesčio nepažįstanti jėga persekioja bet ką, kas peržengia namų slenkstį. Detektyvė privalo pasitelkti visą savo išmintį bei drąsą, kad pergudrautų piktąją dvasią ir išgelbėtų tiek save, tiek sūnų nuo likimo, baisesnio už mirtį.

Filmas rodomas originalo kalba su lietuviškais subtitrais.
Nicolas Pesce „Pagieža“ (2019, trukmė 1:40)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai