RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Cédric Klapisch „Vienišos širdys“ (2019, trukmė 1:40)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2019 m. gruodžio 23 d. - 20:15
Kaina nuo 2 €
Renginys vyko prieš 1558 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Remis (akt. François Civil) ir Melani (akt. Ana Girardot) gyvena romantiškiausiame pasaulio mieste Paryžiuje. Jaunuolių keliai nuolatos susikerta – jiedu vakarieniauja tose pačiose kavinėse, lankosi toje pačioje parduotuvėje ir mina tų pačių įstaigų slenksčius, tačiau Remis ir Melani niekados nebuvo susitikę!

Dvi vienišos širdys blaškosi meile alsuojančiame Paryžiuje, svajodamos sutikti savo antrąją pusę ir nė nesusimąstydamos, jog kone kasdien prasilenkia gatvėje. Kaip paaiškėja, gyvenimą drebinanti meilė kartais laukia čia pat, panosėje, tad belieka atmerkti akis ir leistis į viso gyvenimo nuotykį.

Režisierius Cédric Klapisch filme „Vienišos širdys“ konstruoja modernią meilės istoriją – romantiškame Paryžiuje įkurdina herojus, meilės ieškančius „Tinder“ programėlėje, nevengiančius vienos nakties nuotykių ir svajojančius apie meilę, kurią matė filmuose apie gimtąjį savo miestą. Režisierius atskleidžia, jog tai – meilės istorija apie likimą ir atsitiktinumus, alsuojanti jo taip mylimu Paryžiumi.

Filmas rodomas originalo kalba su lietuviškais subtitrais.
Cédric Klapisch „Vienišos širdys“ (2019, trukmė 1:40)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai