RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Andrea Eckerbom „Sukeisti Kalėdų seneliai 2. Pamirštos kalėdos“ (2018, trukmė 1:30)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2019 m. gruodžio 20 d. - 16:15
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1579 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Kalnuoto Norvegijos kaimelio gyventoja, aštuonerių Eliza, vieną rytą prabunda apimta keisto jausmo… Mergaitė įsitikinusi, kad šita metų diena yra ypatinga. Ji mėgina tai paaiškinti savo šeimai ir draugams, bet nesėkmingai. Nors suaugusieji ir pamiršo stebuklingiausią metų šventę, Eliza (akt. Miriam Kolstad Strand) neketina pasiduoti: viena pati ji išsiruošia į neįtikėtiną kelionę ir susiranda naujų nepaprastų draugų, kurių dėka vėl atranda prarastą Kalėdų džiaugsmą.

Dabar jau nuo Elizos priklausys, ar jai pavyks savo šeimai ir gimto kaimo gyventojams surengti tokias Kalėdas, kurias jie atmins visą gyvenimą. Tik laikrodis nepaliauja tiksėti... Ar Eliza sugebės spėti laiku? Dailidė Andersenas (akt. Trondas Espenas Seimas) ir tikrų tikriausias Kalėdų Senelis (akt. Andersas Baasmo Christiansenas) antrame norvegų filme apie sukeistus Kalėdų Senelius grįžta padėti mažajai Elizai įgyvendinti jos didžiąją misiją – gelbėti Kalėdas, kol dar ne vėlu. Tikra snieguota Kalėdų pasaka iš Norvegijos sušildys bet kurio amžiaus žiūrovų širdis.

Filmas rodomas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.
Andrea Eckerbom „Sukeisti Kalėdų seneliai 2. Pamirštos kalėdos“ (2018, trukmė 1:30)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai