RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Paul Feig „Last Christmas“ (2019, trukmė 1:43)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2019 m. gruodžio 7 d. - 17:00
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1573 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Keitė (akt. Emilia Clarke) turi eilę stulbinančių savybių – meilę alkoholiui, gebėjimą vieną po kito priimti blogus sprendimus, abejingumą savo pačios asmeniniam gyvenimui ir labiausiai pasaulyje užknisantį elfės darbą Kalėdinių prekių parduotuvėje. Nykų, susierzinimo ir nemeilės sau kupiną Keitės gyvenimą sykį sudrebina netikėtai išdygęs gražuolis Tomas (akt. Henry Golding). Mielas ir tarsi magnetas traukiantis vyrukas atrodo pernelyg idealiu tam, kad patikėti, jog jis – tikras! Norint užkariauti laime nebetikinčios Keitės širdį Tomui teks kaip reikiant padirbėti ir leisti jai vėl patikėti savimi, o baimių kupinai merginai beliks klausytis širdies ir… tikėti!

Į magišką kalėdinį Londoną žiūrovus nukeliančioje romantinėje komedijoje „Last Christmas“ pasirodo žiūrovų numylėtinė Emilia Clarke ir jai talkinantys aktoriai Henry Golding, Michelle Yeoh bei Emma Thompson, parašiusi šio filmo scenarijų. Filme skambės ne tik jį įkvėpusi kultinė Goerge Michael daina „Last Christmas“, tačiau ir keletas anksčiau nepublikuotų atlikėjo, pardavusio daugiau nei 115 milijonų albumų, kūrinių. Tai – tobulas Kalėdų ir romantiško pasimatymo filmas, leisiantis patikėti, jog stebuklai dažnai tyko ten, kur nė vienas nesitikime juos rasti.

Filmas rodomas originalo kalba su lietuviškais subtitrais.
Paul Feig „Last Christmas“ (2019, trukmė 1:43)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai