RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Žilvinas Žusinas „Leónė. Bėganti į šviesą“ (2019, trukmė 2:05)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2019 m. lapkričio 7 d. - 19:30
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1625 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Leónė. Bėganti į šviesą“ - jaudinanti drama, įtraukianti į nuotykių, komiškų situacijų, trilerio ir mistikos veiksmų seką, kur autentiški personažai, vaizdingos scenos bei originalus garso takelis leis žiūrovams mėgautis intriguojančiu filmo pasakojimu. Filmas nagrinėja jaunimo realijas, kultūrines bei socialines problemas, padeda geriau pažinti save bei kitus, susitapatinti su veikėjais, skatina susimąstyti apie tai, kaip išlikti, kai likimas siunčia be galo sunkius išbandymus. Filmo siužete askleidžiamos tikrosios vertybės, svarbios tiek jauno, tiek vyresnio amžiaus žiūrovui.

Pagrindinė filmo veikėja - 19 metų mergina Leónė (Ingrida Toleikytė). Gyvena su parkinsono liga sergančiu tėvu (Vytautas Kaniušonis), kuris po avarijos daug metų prikaustytas neįgaliojo vežimėlyje. Leónės mama mirė gimdydama. Tėvas jai vienintelis artimas žmogus, kurį myli, rūpinasi, dėl kurio gyvena. Pragyvenimui uždirba vogdama, pardavinėdama marihuaną. Netikėtos aplinkybės suveda ją su trimis merginomis: Lukne (Dalia Belickaitė), Emilly (Ingrida Voverytė) ir Aldute (Guste Valinskaite), kurios vėliau tampa jos vienintelėmis draugėmis visam gyvenimui. Po daugybės nuotykių, išbandymų, praradimų likusi viena, Leonė atbėga į ten, kur šviesu ir saugu.

Kartu su pristatomais naujais veidais Lietuvos kine, vaidmenis atlieka Vytautas Kaniušonis, apdovanotas „Sidabrine gerve“ už geriausią pirmaplanį vaidmenį filme „Lošėjas“, Marius Repšys, nusifilmavęs daugelyje filmų ir pelnęs apdovanojimus už geriausius vaidmenis, aktorius Edgar Bechter, kuriantis vaidmenis užsienio ir Lietuvos kine. Filmo režisierius ir prodiuseris - „Metų prodiuseriu“ pripažintas, žinomas muzikos ir audiovizualiojo meno kūrėjas Žilvinas Žusinas.

Filmas lietuvių kalba, be subtitrų.
Žilvinas Žusinas „Leónė. Bėganti į šviesą“ (2019, trukmė 2:05)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai