RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Ovidijaus Vyšniausko koncertas

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2019 m. lapkričio 7 d. - 18:00
Kaina 12 €
Renginys vyko prieš 1626 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Ovidijus VyšniauskasAuksiniai šlageriai

Scenos legenda Ovidijus Vyšniauskas Lapkričio 7 d. 18 val. laukia visų Anykščių kultūros centre, kur klausytojai galės išgirsti ir kartu padainuoti visas gražiausias atlikėjo dainas, kurių per daugiau nei 40 metų scenoje išskirtinio balso tembro savininkas yra išleidęs dešimtį solinių albumų, koncertavęs visoje Lietuvoje ir su savo dainomis aplankęs pusę pasaulio.

Jeigu Ovidijus imasi kokios dainos ne kaip kūrėjas, o tik atlikėjas – tai daina suskamba taip, kad jau jos po to niekam neverta atlikinėti, nes geriau nepavyks! Tokia, pavyzdžiui yra „Mažyte mano“. Bet gal svarbiausia net ne tai. Svarbiausia, kad Ovidijus pats yra „grynuolis“. Kaip žmonės pasakytų: „tikras pinigas“.

Jis scenoje neapsimetinėja. Yra nuoširdus. Ką kalba – viskas tikra, ką dainuoja – viskas nuoširdu. Tad nepraleiskite šio nuoširdaus susitikimo su O. Vyšniausku, kuriame savo ištikimiems gerbėjams jis padovanos pačias geriausias akimirkas, pristatys naujausias dainas ir sudainuos žymiausius savo hitus.

Bilietais prekiauja Anykščių kultūros centro kasa, kaina 12 Eur.
Ovidijaus Vyšniausko koncertas
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai