RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Jill Culton „Sniego vaikis“ (2019, trukmė 1:32)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2019 m. spalio 20 d. - 15:00
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1613 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Pabėgęs iš slaptos mokslinės laboratorijos, Sniego žmogaus mažylis randa prieglobstį viename iš Šanchajaus dangoraižių. Čia, lydima draugų, jį aptinka geraširdė smalsuolė Yi, naująjį draugą ketinanti pristatyti į gimtuosius namus tolimuosiuose Himalajuose. Mažylį pavadinę Everestu draugai leidžiasi į aukščiausią pasaulio tašką, snieguotą Everesto viršūnę, kur jaunųjų keliautojų tyko pavojai ir nė nesapnuoti iššūkiai! Kaip paaiškėja, žaismingas Sniego žmogaus mažylis geba kurti stebuklus, tad pavojinga trijulės kelionė virsta magišku nuotykiu!

Šūkiu „patikėk stebuklu“ į filmą „Sniego vaikis“ kviečiantys kūrėjai žiūrovams anksčiau pristatė gerbėjų pulką visame pasaulyje turinčią animacinę istoriją „Kaip prisijaukinti slibiną“. Ypač didelį dėmesį filme skyrę vizualiniams efektams ir muzikai, „Sniego vaikis“ kūrėjai tikina, kad žiūrovų laukia magiška kelionė Šanchajaus gatvėmis ir Himalajų kalnyno viršūnėmis.

Filmas rodomas įgarsintas lietuviškai.
Jill Culton „Sniego vaikis“ (2019, trukmė 1:32)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai