RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Sandro Bozzolo „Nijolė“ (2019, trukmė 1:20)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2019 m. spalio 19 d. - 15:00
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1614 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Nijolė Šivickas – garsi Kolumbijos menininkė. Daugybę laiko ji praleido viena savo keramikos studijoje. Gražų amžių nugyvenusi moteris prisipažino, kad ji visada sunkiai galėjusi ilgiau išbūti su žmonėmis, bendraujant su ja, juntama išmintis ir aiškūs gyvenimo principai. To iš Nijolės išmoko ir jos sūnus Antanas Mockus – profesorius ir buvęs Bogotos meras. Tačiau, priešingai nei mama, jis nuolat sukasi tarp žmonių.

Filme Nijolė ir Antanas kartu keliauja į Lietuvą, kur ketina ne tik susitikti su seniai matytais giminaičiais, bet ir Vilniuje pristatyti menininkės kūrybą. Iš pažiūros tokie skirtingi, mama ir sūnus, tarpusavyje bendraujantys ispaniškai ir lietuviškai, vis dėlto gyvena išvien – nepaliaudami tikėti žmogaus laisve, teisybe pasaulyje ir gerbdami vienas kito skirtybes.

Filmas rodomas lietuvių kalba, be subtitrų.
Sandro Bozzolo „Nijolė“ (2019, trukmė 1:20)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai