RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

James Franco „Zerovilis“ (2019, trukmė 1:36)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2019 m. spalio 1 d. - 19:30
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1641 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Jaunas architektūros studentas, įkvėptas kelių matytų filmų, nusprendžia viską mesti ir važiuoti pildyti savo svajonių į Holivudą. Neilgai trukus Vikaras gauna pirmąjį savo darbą kino industrijoje – dekoracijų statytojo. Darydamas tai jis susipažįsta ir susidraugauja su jau senstančia montažo režisiere. Nuolat skusdamas galvą ir rodydamas savo įspūdingą Montgomerio Clifto ir Elizabeth Taylor tatuiruotę ant pakaušio, Vikaras leidžiasi į įspūdingą ir nevaldomą kelionę kino pasaulyje. Neilgai trukus Vikaras suvokia, kad laukiniai 1969-ieji Holivude neturi jokių stabdžių ir veda į absurdo kupiną gyvenimą su, tikėtina, tragiška pabaiga.

Pagrindinius vaidmenis be paties filmo režisieriaus atliks veiksmo filmų žvaigždė Megan Fox ir puikiai žinomi komikai Sethas Rogenas, Willas Ferrellas, Danny McBride‘as, Dave‘as Franco, Jacki Weaver ir kiti.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.
James Franco „Zerovilis“ (2019, trukmė 1:36)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai