RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Adrian Grunberg „Rembo. Paskutinis kraujas“ (2019, trukmė 1:32)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2019 m. rugsėjo 20 d. - 20:40
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1673 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Džonas Rembo (akt. Silvestras Stalonė) – buvęs JAV specialiųjų pajėgų Vietnamo karo veteranas, šimtus kartų matęs kraują ir mirtį, ne kartą žudęs ir ieškojęs tiesos šiandien savo dienas leidžia Arizonos gilumoje vienas, toli nuo žmonių, nugrimzdęs į save ir nuolat kovojantis su praeities demonais. Daug metų saugotos paslaptys jį persekioja kiekviename žingsnyje, o nuojauta, kad ne viskas dar baigta tik auga.

Netikėtai gavus žinią apie Meksikos kalnuose be žinios dingusią gero draugo dukrą Gabrielę (akt. Yvette Monreal) Dž. Rembo įsitikinęs, kad tai Meksikoje gerai žinomo kartelio, užsiimančio prekyba žmonėmis ir narkotikais  darbas. Apimti nevilties artimieji prašo Dž. Rembo pagalbos. Susirinkęs visą karinę amuniciją jis kerta Amerikos Meksikos sieną puikiai žinodamas, kad jo laukia beprotiškai sunki kova su tais, kuriems neegzistuoja jokios taisyklės. Atsidūręs įvykių epicentre Dž. Rembo pralieja kraują didžiausiai meksikiečių nusikalstamumo grupuotei, griauna jos įstatymus, tikisi rasti  gyvą Gabrielę, bei, pagaliau, išsivaduoti iš seniai jo sielą griaužiančių demonų.

Filmas rodomas originalo kalba su lietuviškais subtitrais.
Adrian Grunberg „Rembo. Paskutinis kraujas“ (2019, trukmė 1:32)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai