RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Lietuvos motokroso čempionatas 2019 (2 etapas) / Pirma diena

Anykščių miestas / rajonas
Anykščių miestas / rajonas ▶
Anykščiai, Utenos apskritis, Lietuva
2019 m. birželio 22 d. - 09:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 1743 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
MOTOKROSAS ANYKŠČIUOSE!!! Š. m. birželio 22-23 d. į Anykščius, Mickūnų motokroso parką atvyksta aukščiausio lygio motociklų sporto renginys – Lietuvos motokroso čempionato 2 etapas! Jame startuoja stipriausi ne tik Lietuvos, bet ir kaimyninių šalių sportininkai - nuo mažiausių ir pradedančiųjų iki tikrų motokroso sporto profesionalų stipriausiose klasėse. Renginys kulminaciją pasieks sekmadienį, birželio 23 d., kuomet startuos visi stipriausi sportininkai motociklų, motociklų su priekabomis ir keturračių klasėse. Mickūnų motokroso parkas dalyvius ir žiūrovus pasitinka dar labiau atsinaujinęs – trasa esmingai patobulinta nuo praėjusių metų, bus įdomesnė tiek dalyviams, tiek žiūrovams. Tikimės, kad tiek Mickūnų aplinka, tiek pats renginys nepaliks abejingų.
 
Ypač daug dėmesio skirsime ir žiūrovų, šeimų laisvalaikiui bei papildomoms pramogoms sekmadienį, birželio 23 d.: Mūsų geriausi draugai iš Motoshop organizuos visą eilę atrakcijų jų įsteigtiems prizams laimėti. Kviečiame žiūrovus dalyvauti ir laimėti KTM bei kitų prekės ženklų prizus - kepurėles, marškinėlius ir kt.

Bičiuliai iš motorider.lt pristatys ir siūlys išbandyti naujausius CFMOTO keturračius, geresnės progos išsirinkti jums idealiai tinkantį keturratį nerasite.

Renginio partneriai Moller auto pristatys naujausius VW automobilių modelius – galėsite iš arti apžiūrėti ir susipažinti su šiais puikiais automobiliais.
 
Pramogos šeimoms su vaikais: Vaikų varžybėlės su balansiniais dviratukais. Motoshop kvies mažiausius dalyvius susirungti KTM balansinių dviratukų varžybose. Prizas įspūdingas – KTM balansinis dviratukas. Suręsime vaikišką batutą, kad mažyliai turėtų kuo džiaugtis tėvams džiaugiantis renginiu.

VISA INFORMACIJA: www.mxparkas.lt
Lietuvos motokroso čempionatas 2019 (2 etapas) / Pirma diena
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai