RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Akmėja „Love Song Project“

Restoranas „Basi Basi“
Restoranas „Basi Basi“ ▶
Paupio g. 1, LT-29113 Anykščiai
2019 m. birželio 14 d. - 20:00
Kaina 5 €
Renginys vyko prieš 1778 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Birželio 14 d., 20:00 laukiame nuostabiame koncerte su švelniausio balso savininke Akmėja ir gitaros virtuozu J. Benaičiu! Rezervuokitės vietas jau dabar, rašykit ar skambinkit, bus be galo gražu, jūs tik paklausykit! Švęskime meilę!

AkmėjaLove Song Project“.

Tai šviežias, lengvas, optimistinis muzikinis projektas, kuriame viskas suksis aplink pagrindinį gyvenimo vedlį - meilę. Kartu su skambančiomis dainomis keliausime įvairiais muzikiniais laikotarpiais, prisimindami savo pirmąsias meiles, pirmus šokius, pasimatymus, neapsieisime ir be lyrinių išsiskyrimų.

Lengvas vokalo skambesys, virtuoziški gitaros akordai ne tik nukels į svajokliškus apmąstymus prie taurės vyno, bet ir kilstels nuo kėdės šokiui bei nepaliks abejingo nei jauno nei dar jaunesnio.

Programoje skamba kūriniai nuo retro, bossa - novos iki šiuolaikiškų pop, soul hit'ų, kuriuos atlieka dainininkė Akmėja Brūzgė bei gitaristas Jūris Benaitis.
Akmėja „Love Song Project“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai