RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Koncertuoja Kazimieras Likša

Restoranas „Basi Basi“
Restoranas „Basi Basi“ ▶
Paupio g. 1, LT-29113 Anykščiai
2019 m. birželio 7 d. - 20:30
Kaina 6 €
Renginys vyko prieš 1748 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Birželio 7 d. mus aplankys ir gražiausius garsus bei žodžius dovanos Kazimieras Likša.

Prieš dvejus metus pradėjęs solinę karjerą ir jau pristatęs debiutinį albumą, daugumai gerbėjų žinomas kaip buvusios muzikinės grupės „Karma“ vokalistas ir dainų autorius Kazimieras Likša savo kelią muzikoje pradėjo 2009 m., kada vos baigęs mokslus buvo pakviestas „apšildytiAndriaus Mamontovo1000 koncertų turo“ koncertus. Tais pačiais metais Kazimieras įkūrė grupę „Karma“, kuri gyvavo iki 2015 m.Karma“ išleido mini-albumą „KitaipEP ir du studijinius albumus „Užsimerksiu“ bei „Gyvenimo pradžia“. Grupė „Karma“ surengė keletą turų po Lietuvą, taip pat koncertavo Lenkijoje, Vokietijoje, Šveicarijoje, Airijoje ir Anglijoje. 2013 m. grupė buvo pristatyta „Geriausios metų roko grupės“ titului laimėti „M.A.M.A.“ apdovanojimų ceremonijoje.

Savarankišką karjerą pradėjęs Kazimieras Likšą 2017 m. išleido debiutinį solo albumą „Per pusę“ ir geriausių grupės „Karma“ bei savo dainų rinkinį, kurį įrašė kartu su styginių orkestru. Abu albumai buvo pristatyti koncertinėse gastrolėse po Lietuvą. 2018-uosius metus Kazimieras Likša pradėjo triumfuodamas – „MAMA“ apdovanojimuose jis buvo nominuotas „Geriausio metų atlikėjo“ prizui laimėti, dėl kurio varžėsi su Donatu Montvydu, „Ten Walls“ ir „Daddy Was A Milkman“. Naujuosius metus Kazimieras Likša pradės išleisdamas kartu su žinomu norvegų prodiuseriu Snorre Bergerud įrašytą naują solo albumą „Tavo mylimiausia daina".
Koncertuoja Kazimieras Likša
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai