RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Arturas Jevdokimovas „Second hand“ (2019, trukmė 1:26)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2019 m. birželio 1 d. - 17:00
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1791 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Ar kada susimąstėte, iš kur atkeliauja drabužiai į dėvėtų rūbų parduotuves? Naujausiame Arturo Jevdokimovo filme pasakojama apie keturių Didžiojoje Britanijoje gyvenančių lietuvių kasdienybę second hand drabužių versle. Jautrios, žmogiškos, dažnai ironiškos situacijos atskleidžia nematomą emigracijos pusę ir nagrinėja plačiai išsikerojusį nelegalios veiklos tinklą.

Ką, jūs galvojat, kad Anglijoj lengva? Jums dovanų vežk ir vežk... Tai jūs mums konservų atsiųskit!“ – sako Sandra. Verslininkui Kęstui prašytis pagalbos tenka, jo žodžiais tariant, pas babajukus. Įsidarbinti bandęs Dainius papuola į tikrus tautiečių spąstus. O su sunkumais susiduriantis Stepas grįžta į maisto nepasiturintiems išdavimo punktą. Neprarasdami vilties, visi jie svajoja apie lengvesnį rytojų kartais žiaurioje ir nežmoniškoje aplinkoje.

Filmas rodomas lietuvių kalba, be subtitrų.
Arturas Jevdokimovas „Second hand“ (2019, trukmė 1:26)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai