RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Chris Renaud „Slaptas augintinių gyvenimas 2“ (2019, trukmė 1:40)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2019 m. gegužės 31 d. - 16:00
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1755 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Kultinio animacinio filmo „Slaptas augintinių gyvenimas“ kūrėjai pristato tęsinį, kuriame atskleis dar daugiau detalių apie tai, ką jūsų augintiniai iš tiesų veikia vos akimirkai palikti vieni namuose. Antrojoje dalyje žiūrovai išvys jau pamiltus herojus – Chloją, Djuką, Snaigių, Gidžet ir daugelį kitų, o taip pat susipažins su eile naujų veikėjų.

Pirmojoje dalyje išgyvenus įbrolio Djuko atsiradimą, antrajame filme terjero Makso gyvenimą aukštyn kojomis apverčia nauji pokyčiai. Jo šeimininkei Keitei susilaukus kūdikio, Maksui ne juokais pasireiškia tėviški instinktai – šunelis perdėtai imasi rūpintis mažylio Liamo gerove, tad jau netrukus įsivaro sau nervinį tiką! Draugų paragintas atsipūsti, Maksas ima mokytis atsipalaiduoti, tačiau jau netrukus jam ir kitiems žvėreliams prireikia suremti jėgas pavojingoje misijoje ir stoti akistaton su didžiausiomis savo baimėmis. Pagalbon komandai skuba superherojumi tapęs triušelis Snaigius, žaismingoji kalytė Gidžet, tingoka katė Chloja ir gaujos naujokė – Ši Cu veislės kalytė Deizė, subūrusi kiečiausią pasaulio gelbėjimo komandą!

Ši filmo versija bus rodoma 2D formatu, dubliuota lietuviškai ir be subtitrų.
Chris Renaud „Slaptas augintinių gyvenimas 2“ (2019, trukmė 1:40)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai