RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Jonathan Levine „Be šansų“ (2019, trukmė 1:50)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2019 m. gegužės 19 d. - 15:00
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1767 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Fredas Flarskis (aktorius Seth‘as Rogen‘as) yra gabus žurnalistas, dėl savo bohemiško gyvenimo būdo bei pažiūrų nuolat įsiveliantis į įvairiausius nesusipratimus bei nuotykius. Šarlotė Fyld (Charlize Theron) – viena įtakingiausių ir galingiausių moterų pasaulyje: protinga, stilinga, graži ir nestokojanti įvairiausių talentų. Jie neturi absoliučiai nieko bendro, išskyrus tai, kad kažkada Šarlotė trumpai dirbo Fredo aukle, o Fredas ją buvo vaikiškai įsimylėjęs.

Po daugybės metų Šarlotė ir Fredas vėl susitinka, moteriai kaip tik rengiantis paskelbti savo kandidatūrą Jungtinių Valstijų prezidento rinkimuose. Fredas Šarlotę sužavi humoro jausmu ir, pagauta impulso, ji pasiūlo jam kalbų rašytojo vietą savo komandoje.

Rimtų, griežtų ir kostiumuotų žmonių apsuptyje Fredas jaučiasi lyg balta varna ir niekaip nepripranta prie kamerų, nuolatinio dėmesio ir prabangaus gyvenimo būdo. Vis tik, nepaisant nieko, pasitvirtina patarlė, jog „sena meilė nerūdija“. Šarlotė ir Fredas vienas kitam pajunta nenugalimą simpatiją. Naujai užgimęs jausmas priešrinkiminių kelionių metu tiek juos, tiek visus jų aplinkos žmones įstums į daugybę linksmų, netikėtų, o kartais ir pavojingų nuotykių.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.
Jonathan Levine „Be šansų“ (2019, trukmė 1:50)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai