RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Joe Berlinger „Žavusis žudikas Tedas Bandis“ (2019, trukmė 1:48)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2019 m. gegužės 15 d. - 17:15
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1771 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Teodoras Robertas Bandis (jį šioje juostoje puikiai vaidina Zac Efron) buvo vienas žiauriausių serijinių žudikų Jungtinių Valstijų istorijoje. Pirmą kartą įtarimai jaunos moters pagrobimu ir nužudymu jam buvo pareikšti 1975 m. Visus kaltinimus vyras audringai neigė, o įtarimams kaupiantis ir daugėjant, du kartus pabėgo iš kalėjimo, ir vykdė naujus nusikaltimus. Galų gale nuteistas mirties bausme (kuri jam buvo įvykdyta 1989-aisiais), T. Bandis prisipažino kaltas dėl 30-ies žmogžudysčių, įvykdytų septyniose Amerikos valstijose per labai trumpą laikotarpį – tik per 4m. (1974-1978m.). Policijos tyrėjai iki šiol mano, kad aukų buvo daugiau.

Žavingos išvaizdos charizmatiškas vaikinas savo aukas visuomet suviliodavo viešose vietose, dažniausiai baruose. Apsimetęs valdžios pareigūnu arba neįgaliuoju, T. Bandis užmigdydavo savo aukų budrumą ir, išviliojęs toliau nuo pašalinių akių, jas pagrobdavo. Bandžio nusižiūrėtų merginų laukė kraupus ir nesuvokiamai žiaurus likimas.

Lygiai toks pat likimas buvo paruoštas ir Elizabetai Klopfer (akt. Lily Collins). Tačiau žudikas netikėtai įsimylėjo... Vis tik kraupios savo veiklos T. Bandis neatsisakė. Visi tolimesni filmo įvykiai pasakojami būtent iš Elizabetos perspektyvos. Nuo pat pirmųjų įtarimų, teismų ir netgi Tedui patekus į kalėjimą, Elizabeta tiesiog atsisakė patikėti visais įrodymais ir iki pat pabaigos tikėjo, kad jos mylimasis yra nekaltas – toks žavus buvo šis žudikas.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.
Joe Berlinger „Žavusis žudikas Tedas Bandis“ (2019, trukmė 1:48)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai