RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

James Kent „Svetimi namai“ (2019, trukmė 1:40)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2019 m. gegužės 3 d. - 18:15
Kaina €
Renginys vyko prieš 1783 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
1946-ųjų pokario Vokietija. Žiema. Reičelė Morgan (akt. Keira Knightley) atvyksta į griuvėsiais tapusį Hamburgą, kad čia apsigyventų kartu su savo vyru, britų pulkininku Luisu (akt. Jason Clarke), kuris vadovauja miesto atstatymo darbams. Pasiilgę sutuoktiniai puola vienas kitam į glėbį. Tačiau Reičel pribloškia netikėta žinia: kadangi miestas sugriautas, didžiuliu namu jie dalinsis su ankstesniais savininkais – vokiečiu našliu (akt. Alexander Skarsgård) ir jo paaugle dukra.

Bėgant dienoms, savaitėms ir mėnesiams, Liujisas vis dažniau atrodo atitolęs nuo savo žmonos. Tuo tarpu kartu gyvenantis Štefanas netrukus jau nebegali slėpti savo jausmų gražiajai anglei. Greitai ir pati Reičel suvokia, kad yra neabejinga švelnaus būdo ir geros širdies vokiečiui.

Šioje emocijų kupinoje atmosferoje, priešiškumas ir sielvartas suteikia kelią aistrai ir išdavystei. Romantinė drama yra paremta rašytojo Rhidian Brook 2013 m. išleistu to paties pavadinimo romanu, kurį įkvėpė autoriaus šeimos praeities istorija.

Filmas rodomas originalo kalba su lietuviškais subtitrais.
James Kent „Svetimi namai“ (2019, trukmė 1:40)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai