RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Švarinimosi akcija „Darom“ (2019)

Anykščių miestas / rajonas
Anykščių miestas / rajonas ▶
Anykščiai, Utenos apskritis, Lietuva
2019 m. balandžio 27 d. - 10:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 1823 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
2019 m. balandžio 27 d. visoje Lietuvoje vyks švarinimosi akcija „Darom 2019“. Šios akcijos metu tvarkysime ir savo mylimus Anykščių miesto bei rajono kampelius, todėl kviečiame visus norinčius prisijungti registruotis adresu: www.mesdarom.lt

DAROM - tai visuomeniniais pagrindais paremta organizacija, kurioje kasdien vis ryškiau atsispindi pagrindiniai veiklos akcentai: APLINKOSAUGA, PILIETIŠKUMAS ir SAVANORYSTĖ.


Darom - viena dižiausių ir įtakingiausių organizacijų Lietuvoje. Mūsų veikla paremta nacionalinių problemų prevencija ir bendruomeniškumo principais.

Organizuojame ne tik kasmetines DAROM tvarkymosi akcijas, bet ir socialinius, kultūrinius, visuomeninius, švietimo ar aplinkosaugos srities projektus. Kartu su Lietuvos ir užsienio ekspertais rengiame pozicijas įvairiais aplinkosaugos klausimais. Iniciatyva „1000 Projektų“ siekiame paskatinti pilietinės visuomenės kūrimąsi Lietuvoje.
Švarinimosi akcija „Darom“ (2019)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai