RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

„Kino pavasaris“ (2019) Anykščiuose / José Luís López Linares „Chaenas - ypač tyro aliejaus kraštas“ (2018, trukmė 1:30)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2019 m. kovo 24 d. - 16:00
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1854 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Chaene alyvuogių aliejus ne tik esminis maisto ingredientas, bet ir gyvenimo būdas. XXI a. čia įvyko alyvuogių auginimo revoliucija: iš Picual, anksčiau tinkamai neįvertintos, tačiau neabejotinai embleminės krašto alyvuogės, šiandien spaudžiamas bene geriausias pasaulyje ypač tyras alyvuogių aliejus. Filme apie patirtus iššūkius kalba alyvuogių augintojai ir garsūs šefai, kurie revoliuciją mato iš gastronomijos ir vartojimo perspektyvos. Filmas atskleidžia neatrastą mažai pažįstamo Ispanijos regiono grožį.

„Apetitą keliančių ir norą keliauti skatinančių vaizdų kupiname filme išsamiai pristatoma tūkstantmečius gyvuojanti alyvuogių aliejaus tradicija, įspūdingi aliejaus spaudimo užkulisiai ir aukštoji gastronomijos kultūra.“ (A. Račaitytė)

Filmas rodomas originalo kalba su lietuviškais subtitrais.
„Kino pavasaris“ (2019) Anykščiuose / José Luís López Linares „Chaenas - ypač tyro aliejaus kraštas“ (2018, trukmė 1:30)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai