RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Kim Nguyen „Kolibrio projektas“ (2019. trukmė 1:50)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2019 m. kovo 15 d. - 20:45
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1868 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Intelektuali drama su Oskarams nominuotais aktoriais, iš įtampos verčia stipriau įsikibti į kėdžių rankenas. Šiandieninio skaitmenizuoto pasaulio „mūšiai“, galbūt, mažiau matomi, tačiau labai skausmingi ir lemtingi.

Vaikinai iš Niujorko, Vincentas (akt. J. Eisenberg) ir Antonas (akt. A. Skarsgård) yra aukšto dažnio prekybos, kur laimėjimas matuojamas milisekundėmis, žaidėjai. Jų svajonė? Nutiesti optinį kabelį tiesiai nuo Kanzaso iki Naujojo Džersio, uždirbsiantį jiems milijonus. Rodosi, planas paprastas. Tačiau šiai porelei, su trūkumais, niekas nėra paprasta.

Abu jaunuoliai, Antonas – komandos smegenys, ir Vincentas – mušeika ir sukčius, kartu pasineria į donkichotiškus nuotykius, kurie priveda iki lūžio taško. Negana to, vaikinams į nugarą kvėpuoja buvusi bosė Eva Torres (akt. S. Hayek), galinga ir toksiška maklerė, siekianti šiuos du naujokus įveikti bet kokiomis priemonėmis.

Filmas rodomas originalo kalba su lietuviškais subtitrais.
Kim Nguyen „Kolibrio projektas“ (2019. trukmė 1:50)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai