RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Jon S. Baird „Stenas ir Olis: Juoko broliai“ (2018, trukmė 1:40)

Kino teatras „Kino namai“
Kino teatras „Kino namai“ ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2019 m. vasario 9 d. - 19:45
Kaina nuo 4 €
Renginys vyko prieš 1874 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Britas Stenas Lorelis (akt. Steve Coogan) ir amerikietis Oliveris Hardis (akt. John C. Reilly) buvo vieni garsiausių ir mylimiausių komikų žmonijos istorijoje. Nors atskirai abu aktoriai kine sukosi jau gerą dešimtmetį, tikroji sėkmė atėjo, 1927 m. jiems susibūrus į duetą, tapusį tikra komedijos legenda. Per beveik trisdešimt metų trukusią bendrą karjerą (iki 1955-ųjų) Lorelis ir Hardis suvaidino daugiau nei šimte filmų, iš kurių 23 buvo pilnametražiai.

Šeštojo praėjusio amžiaus dešimtmečio pradžia. Žymiausias Holivudo komikų duetas išgyvena ne pačius geriausius laikus. Galbūt kaltas jų stulbinamas produktyvumas, galbūt naujų talentų iškilimas – bet pastarąjį ketvirtį amžiaus Lorelį (aktorius Steve Coogan) ir Hardį (John C. Reilly) ant rankų nešiojusi Amerikos publika pamažu nuo jų nusigręžia. Ieškodami būdo atgaivinti savo karjeras, bičiuliai nusprendžia leistis į turą Didžiojoje Britanijoje.

Šioje kelionėje juos lydės stresas dėl pernelyg perkrauto tvarkaraščio, kankins sveikatos problemos, draskys kūrybiniai skirtumai bei nepasitikėjimas savimi ir vienas kitu. Tačiau menininkų aistra komedijai ir teatrui, mylinčių žmonų palaikymas, o svarbiausia – viską nugalinti tarpusavio draugystė vėl leis surasti kelią į žiūrovų širdis. Prasidėjęs pustuštėse salėse, galų gale šis turas taps tikra Steno ir Lorelio gulbės giesme.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.
Jon S. Baird „Stenas ir Olis: Juoko broliai“ (2018, trukmė 1:40)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai